SPAR OPPTIL 70% PÅ TANNBEHANDLING!

Tannlege Ungarn, tannlege i Oslo

Få enestående tannbehandling, samtidig som du opplever Ungarns pulserende hjerte, nemlig Budapest.

Du kan spare tusenvis av kroner. Få deler av flybilletten dekket ved store behandlinger. Oppdag hvorfor flere og flere nordmenn foretrekker denne metoden for tannbehandling. Konsultasjon og oppfølging på våre avdelinger her hjemme i Norge. Vi har avdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen. Du kan ta konsultasjonen direkte i Budapest.

Det handler ikke bare om kostnadene, men om kvalitet, opplevelser, og trygghet. Med Eurodent får du en komplett pakke. Her er det du kan forvente:

 • Fantastiske besparelser: Spar tusenvis av kroner på tannbehandling, og få en minneverdig tur til Ungarn på kjøpet!

 • Spar opptil 70%: Ja, du leste riktig. Hos oss sparer du opptil 70% på tannbehandlingen din sammenlignet med norske priser.

 • Vi dekker reisekostnader: Ved større behandlinger bidrar vi til å dekke deler av flybilletten din.

 • Norsk støtte: Din egen, norsktalende koordinator som hjelper deg under hele oppholdet.

 • Trygghet hjemmefra: Vi er de eneste i Norge som tilbyr første konsultasjon, garanti og oppfølging i Oslo, Trondheim og Bergen.

Hør hva pasienter sier om behandling i Budapest med Eurodent:

Nysgjerrig på hvordan du kan få utført tannbehandling i Budapest?  Ta kontakt  for en konsultasjon her hjemme i Norge! Eller dra direkte til Budapest å ta det der. Hva du foretrekker. Spør om det hvis våre avdelinger i Oslo, Trondheim eller Bergen er langt unna.  Vi guider deg gjennom hele prosessen, og sørger for at du føler deg trygg og ivaretatt under hele oppholdet.

Er du klar for å oppleve en bedre, billigere og mer spennende måte å håndtere tannbehandlingen din på? Ring oss nå for å komme i gang, eller klikk på Bestill time for å planlegge ditt første møte

Tannbehandling i Budapest. Bilde av slottet ved vannet.

Her kan du bestille time hos vår klinikk i Budapest. Bor du i Norge kan du møte oss på nærmete avdeling i Oslo, Bergen eller Trondheim.

Lurer du på noe? Vår adresse er Budapest, Fő u. 52 og du kan nå oss på telefonnummer 40408234 eller kontakt vår pasientkoordinator hele dagen på telefonnummer 92076695

Åpningstider

Vi holder åpent mandag til fredag fra 08:00 til 18:30.

  Bestill tannlegetime
  CAPTCHA

  Google anmeldelser
  4.4
  Basert på 164 vurderinger
  js_loader