Reparasjon av ødelagte tenner

Hvis du har en eller flere ødelagte tenner kan de bli som nye med porselenskroner.

Tennene dine blir som nye med porselenskroner til rimelige priser hos Eurodent. Prisene våre er lave ved klinikkene våre i Norge, og enda lavere hvis du velger tannklinikken vår i Budapest!

Vi bruker ofte porselenskroner til å erstatte en eller flere tenner. Noen ganger en enkelt tann, og noen ganger som en bro.

Pris på tannkrone

Du finner en oversikt over våre priser på en metallkeramisk tannkrone hos Eurodent i Oslo og ser hvor mye du kan spare sammenlignet med en vanlig norsk tannlege. Du sparer altså mye penger sammenlignet med de fleste tannleger i Bergen. Rotfylte tenner trenger stift, og vil resultere i et tillegg i totalbeløpet.

Slik gjør vi når du skal ha en porselenskrone

Tannen din prepareres med en lett sliping. Tannlegen tar så en avstøpning av tannen din og skanner fargen på tennene ved siden av. Sammen med tannlegen bestemmer du fargen på den nye kronen ved hjelp av en fargeskala. Du får en midlertidig krone mens du venter på at kronen skal bli laget ved det tanntekniske laboratoriet vårt. Til slutt kommer du tilbake til tannlegen din og får satt på kronen.

Får jeg vondt etter innsetting av porselenskrone?

Du får lokalbedøvelse når tannlegen setter inn kronen din. Etter at bedøvelsen går ut, kan det bli ømt i de preparerte tennene noen dager. Reseptfrie, smertestillende eller inflammasjonshemmende midler, vil hjelpe mot dette.

Nervene danner et nytt beskyttende lag som gjør at ømheten blir borte i løpet av 2-4 uker.

Nye tenner tre timer etter

Du kan bruke porselensbroen som vanlige tenner 2-3 timer etter at du har fått den innsatt.

Bittet trenger å venne seg til de nye tennene. Derfor anbefales det at du tygger forsiktig den første uken. Slik forebygger du skade på porselenskronen.

Porselenskroner med metall, eller uten metall

Metallfri porselenskrone med Zirkonium

Metallfri porselenskrone med Zirkonium er det nyeste innen porselenskroner. Den er gjennomhvit og passer utmerket til estetisk tannbehandling. Zirkonium tåler stor påkjenning ved biting og tygging.

Dagens tannbehandling stiller store krav til miljøvennlige materialer. Miljøvennlige materialer er viktig både for at du ikke skal risikere metallallergier når du får nye tenner, og for miljøet rundt oss. Porselenskrone med zirkonium oppfyller alle disse kravene, samtidig som det er et sterkt materiale. Zirkonium-teknologien er utviklet i Tyskland. 

Hos Eurodent kan du velge et materiale som er pent, sterkt og miljøvennlig!

Gjennomskinnelighet

Zirkonium er et gjennomhvitt materiale som kan tilpasses fargen som er riktig for deg. Zirkonium er det beste valget for deg som er opptatt av hvordan tennene dine ser ut.

Hvis du har en eller flere ødelagte tenner blir de som nye med porselenskroner. Få nytt smil med porselenskroner til rimelige priser hos Eurodent.

Unik styrke

Zirkonium har en styrke og en holdbarhet som gjør at du kan bruke tennene dine til de tyggeoppgavene du er vant til fra før, enten du skal bytte fortenner, hjørnetenner eller jeksler. 

Zirkonium for deg med metallallergi

Zirkonium er det beste valget når du skal reparere tenner som er godt synlige når du smiler. Zirkonium er helt trygt å bruke hvis du har metallallergi.

Ren porselenskrone

Kroner i ren porselen kan du sette på fortenner som er misfarget, og for å tette igjen gliper mellom tennene.

Porselenskrone uten sterk kjerne

Hvis den sterke kjernen i tannen din ikke er skadet, er det unødvendig med en sterk kjerne i porselenskronen. Porselenskrone uten sterk kjerne er perfekt til å reparere tenner som ikke brukes til hard tyggebelastning. 

Flere anvendelsesområder

Når du har fortenner eller hjørnetenner som trenger oppfriskning, er en ren porselenskrone det beste valget. Den er mer stabil enn en skallfasett og har samme pris.

Porselenskrone brent til metall

Når du har en ødelagt tann er valget av en porselenskrone brent til metall det rimeligste alternativet. Porselenskrone brent til metall er like sterk som porselenskrone med Zirkonium. Forskjellen er at den inneholder metall. Denne kronen lages av japansk Noritake-porselen eller Ivoclar, tysk porselen.

En porselenskrone brent til metall ser ut som en vanlig tann. Hvis man ser veldig nært innpå kan man se forskjell mellom en porselenskrone brent til metall, og dine andre tenner. Denne type krone er derfor mest brukt i jeksler som du ikke ser når du smiler. Hvis utseendet på tennene dine er veldig viktig for deg, anbefaler vi porselenskrone med zirkonium til fortenner og hjørnetenner.

Ring oss for å få vite mer om porselenskroner! Telefonnummer 55 61 20 90.