21 06 66 68 Bestill time
Dame med friske tenner spiser eple

Tannbehandling i utlandet har gjort det økonomisk mulig for flere og flere nordmenn å få god tannhelse med et plettfritt smil. Eurodent gir deg tryggheten du trenger på veien.

Er det trygt å ta tannbehandling i utlandet?

Eurodent i Budapest har en stor stab av høyt utdannede tannleger og spesialister som har behandlet tusenvis av pasienter fra hele Europa siden starten i 2007. Svært få tannleger har mer erfaring og ekspertise enn dem. Alt utstyr ved tannklinikken vår i Budapest er topp moderne tannlegeutstyr. I tillegg har vi eget tannteknisk laboratorium som ligger vegg i vegg med klinikken. 

Garanti etter norske regler

Eurodent gir deg garanti på behandlingen etter norske regler. Hvis det skulle skje noe med tennene dine, får du hjelp ved en av klinikkene våre her hjemme. All annen oppfølging du trenger får du hos tannlegene våre i Norge. Slik har Eurodent gjort tannbehandling i utlandet både trygt og enkelt for deg.

Les også: Garanti og refusjoner på tannbehandling i utlandet.

Betydelig lavere priser

Prisene på tannbehandling i utlandet ligger opptil 70% under norske priser. Da er det mye penger å spare, spesielt for deg som trenger omfattende reparasjon av tennene dine. Helfo gir refusjon på tannbehandling i utlandet, på samme måte som i Norge.

Blir det virkelig billigere å velge tannbehandling i utlandet?

Mange tror at den totale summen man må betale blir lik som i Norge når utgifter til reise og opphold er betalt. Dette stemmer ikke. Du kan feriere i den vakre byen Budapest når du er der for behandling, og likevel sitte igjen med betydelige summer spart. Eurodent har gode avtaler med hoteller og flyselskap som gir deg rimelige priser. Vi refunderer dessuten en betydelig andel av flybilletten din når du skal ha store behandlinger.

Hva venter du på?

Kontakt vår pasientkoordinator hele dagen på telefonnummer 454 32 017 for din første konsultasjon.