Gi smilet ditt et løft med estetiske tannbehandlinger

Pene, hvite og rene tenner blir sett på som et sunnhetstegn. God tannhygiene og et pent smil gir et godt inntrykk til både kjente og ukjente.

Eurodent tilbyr rask, effektiv og profesjonell tannbleking med Zoom!-teknikken. Denne teknikken bruker UV-lys og aktiveringsgelé som bleker tennene flere nyanser hvitere på kun én behandling.

Smil med ekstra bling-bling

Hvite og rene tenner gjør noe med selvtilliten, men om du ønsker det lille ekstra kan vi også tilby tannsmykker. Smykker og diamanter på tennene har vært populært lenge, og er en elegant måte å pynte opp et allerede flott smil. Tannsmykker kan vare i flere år, er ikke skadelig for tennene og vedlikeholdes ved tannbørsting og normal opprettholdelse av god tannhygiene. Det mest populære produktet vårt innenfor tannsmykker er små diamanter, og de har vi alltid på lager. Har du lyst til å pynte tennene med noe spesielt? Ta kontakt med oss her, så hjelper vi deg. Les mer om tannsmykker her. 

Skaff deg Hollywood-gliset

Hvis du har sunne og friske tenner, men med noen ujevnheter, mellomrom eller misfarging kan skallfasetter være noe for deg. Skallfasetter er et tynt skall av porselen eller zirkonium som limes utenpå tennene. Fasettene tilpasses dine tenner og ser helt ekte ut. Varigheten til skallfasetter er 8-10 år ved normal bruk av tenner.

Eurodent tilbyr to typer skallfasetter; Veneer Empress og Procera. Veneer Empress er produsert i ren porselen og har en gjennomskinnelighet som gir et flott utseende. Procera er laget med en sterk base av zirkonium og gir samme gode resultat som porselensfasetter, men er sterkere og mer holdbar. Klikk her hvis du vil lese mer om skallfasetter.

Ta gjerne kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for deg og smilet ditt!

    Kontaktskjema    CAPTCHA