Hva er en tannbro?

En tannbro er en permanent erstatning for ødelagte og manglende tenner, som festes i friske nabotenner. Det kjennes og ser ut som egne tenner. En tannbro varer lenge og har gode prognoser, så lenge du har gode rutiner for tannstell og drar regelmessig til tannlegen.

Dersom du mangler eller har ødelagt en eller flere tenner, kan en tannbro være et godt alternativ for deg. 

Tror du at du behøver en tannbro? Vi i Eurodent kan hjelpe deg! Kontakt oss her.

Dersom du mangler alle tennene, vil All-on-6 tannbro være det beste valget for deg.

Dette må til for å sette inn en tannbro

Når du skal sette inn en tannbro vil vi først slipe til de friske nabotennene til hullet som skal fylles med ny tann eller tenner. Vi vil deretter ta et digitalt avtrykk med TRIOS-scanner, slik at tannteknikeren har et nøyaktig mål på hvordan broen skal se ut. Neste steg er å velge riktig farge på tannbroen. Da bruker vi en scanner og en fargeskala slik at de nye tennene blir så lik dine gamle som mulig. Når alt dette er gjort skal tannbroen produseres av en tanntekniker. Du vil få en midlertidig tannbro mens du venter. Siste steg er å feste broen. Den limes på med et sterkt spesiallim, som gjør at du kan bruke tennene som vanlig. Behandlingen utføres med lokalbedøvelse, og er som oftest helt smertefri.

Klikk her dersom du ønsker å lese mer utfyllende om prosessen med å lage og sette inn en tannbro.

Hva koster en tannbro?

Prisen på en tannbro vil variere ut ifra hvilke materialer du velger å bruke og hvor mange tenner du skal ha i broen. Hos Eurodent vil du spare mange tusen kroner gjennom å benytte våre norske avdelinger eller vår avdeling i Budapest som gir deg samme garantier som hos våre norske avdelinger.

Se full prisliste for behandlinger hos Eurodent her.

Ønsker du å sette inn en tannbro? Ta kontakt på 21 06 66 66 eller bestill time online.

    Kontaktskjema    CAPTCHA