The Wand – smertefri bedøvelse hos tannlegen

The Wand er en ny form for bedøvelse, som gjør det mulig å sette bedøvelse på en enda mer skånsom måte enn tidligere. I tillegg er den så presis at man faktisk kan sette bedøvelse i nervene til én tann, der man tidligere har vært nødt til å bedøve større områder av munnen. Det gjør at du slipper å gå med nummen leppe og tunge i mange timer etter tannlegebesøket.

Det er ikke uten grunn at metoden har fått det norske navnet for «Tryllestav».

Hva er The Wand?

The Wand skiller seg fra tradisjonelle metoder for bedøvelse i munnen. The Wand har en svært tynn kanyle som gjør at du ikke merker injeksjonen, og gjør at vi kan sette bedøvelsen enda mer skånsomt sammenlignet med tidligere. I tillegg flyter det en jevn strøm av bedøvelsesmiddelet som gjør at pasienten ikke kjenner selve injeksjonen som et slags press. Dette er en digital pumpe som doserer bedøvelsesvæsken svært langsomt inn i vevet rundt tannen.

Bedøvelse uten følelsen av sprøytestikk

Mange er mer redd for bedøvelsessprøyten enn tannlegebesøket. Med The Wand kjenner du ikke sprøytestikket. Bedøvelsen skjer så langsomt at tannkjøttet allerede er bedøvet når selve stikket kommer.

Dermed kan pasientene med skrekk for nåler, være mer avslappet når de er hos tannlegen.

Fordeler med smertefri bedøvelse

I tillegg til at The Wand fører til bedre komfort for pasientene, er det også andre fordeler ved denne nye bedøvelsesmetoden:

  • Kan hjelpe deg med tannlegeskrekk
  • Bedøver bare området som skal behandles
  • Raskere behandling med færre stikk
  • Pasienten kan dra rett tilbake til arbeid eller skole uten et numment fjes
  • Mindre smerte ved injeksjon av bedøvelse
  • Bruker den nyeste teknologien

Ta kontakt med oss dersom du ønsker smertefri bedøvelse ved tannbehandling.

Ikke utsett tannlegebesøket

Eurodent vil gi deg en smertefri opplevelse hos tannlegen, og tilbyr en ny teknologi for injeksjon av bedøvelsesmiddel. Statistikken viser at én av ti nordmenn sliter med tannlegeskrekk, og utsetter tannlegebesøk. Dette kan gi store tannskader på sikt. Mange er redde for både sprøytene og behandlingen. Ikke utsett tannlegebesøket. Nå finnes det en ny bedøvelsesteknikk, og vi i Eurodent kan gi deg den.

Tynn kanyle

The Wand har en meget tynn kanyle, som gjør at du ikke merker injeksjonen. Dessuten blir bedøvelsen mer lokal, slik at du slipper hoven leppe og tunge i flere timer. Du får heller ingen lammende følelse av bedøvelse i munn, tunge, lepper eller kinn.

Ta kontakt med Eurodent for en totalt smertefri behandling.

    Kontaktskjema    CAPTCHA