Eurodent

1314 pasienter forrige mnd

Opplev friheten med usynlig regulering

Oppdag usynlig regulering, en revolusjonerende behandling for tannregulering som er designet med din komfort og livsstil i tankene.

Tannlegen min, er faglig dyktig, rolig og hyggelig. Jeg er veldig fornøyd med behandlingen. Hyggelige personale og 🌹Jeg anbefaler Eurodent tannklinikk til alle 🌹
Hege Kristin Brevik
Vil virkelig få anbefale Eurodent Oslo til alle som ønsker å få større jobber gjort med smilet sitt, med en trygghet for både profesjonallitet, oppfølging og omsorg. 🙏
Kim Bakken
Super behagelig og serviceinnstilt tannlege!

Utfører behandlinger profesjonelt, raskt og rimelig.
Truls Furuseth

Fordeler med usynlig regulering

Det er mange grunner til å velge usynlig tannregulering i stedet for tradisjonell regulering. Under finner du noen av disse.

Vår usynlige regulering er laget av gjennomsiktige plastskinner som er 3D-printet og nøye tilpasset bare for deg.

Slik sikrer vi en perfekt passform uten behov for skruer eller metall. Nesten usynlig og ekstremt behagelig – denne reguleringen lar deg oppnå et vakkert smil nesten uten å merke det.

Denne innovative løsningen kombinerer estetikk med effektivitet og komfort, og gir deg muligheten til å oppnå drømmesmilet ditt uten de vanlige ulempene som følger med metallregulering.

Det mest åpenbare fordelen med usynlig tannregulering er at den er nesten usynlig. Skinnene er laget av klar, BPA-fri plast som er skreddersydd til å passe perfekt over dine tenner.
Dette betyr at du kan bære din tannregulering med selvtillit, vel vitende om at folk knapt vil legge merke til den.

Enten du er i et møte, på en date, eller tar bilder, slipper du å følge deg usikker på eget utseende som følge av tannreguleringen.

Med vår usynlige regulering kan du dessuten fortsette din daglige rutine uten avbrudd.

Skinne-systemet er så praktisk at du kan ta det ut når du spiser, pusser tennene, eller ved spesielle anledninger som møter eller fester.

I motsetning til vanlig regulering trenger du ikke å endre spisevaner, og fordi reguleringen enkelt kan tas ut når du ønsker det, får du mer fleksibilitet i hverdagen til en enda lavere pris.

Til forskjell fra tradisjonelle reguleringsmetoder, som ofte kan forårsake irritasjon og ubehag fra metalltråder og stramminger, tilbyr usynlig tannregulering en langt mer behagelig brukeropplevelse.

De glatte plastskinnene er skånsomme mot innsiden av munnen din, og reduserer risikoen for sår og irritasjoner.

I tillegg kan skinnene enkelt fjernes ved behov, noe som gjør det mulig å spise, pusse tennene, og bruke tanntråd uten hindringer. Dette opprettholder ikke bare god munnhygiene, men forenkler også hverdagen din ved å la deg fortsette dine vanlige rutiner.

Å investere i usynlig tannregulering er ikke bare en investering i ditt utseende, men også i din helse. Korrekt justerte tenner er lettere å rengjøre, noe som reduserer risikoen for tannråte og tannkjøttsykdommer.

En jevnere tannstilling kan også forbedre tyggefunksjon og bidra til bedre fordøyelse, samt redusere slitasje på tennene over tid.

Glem hyppige og tidkrevende besøk hos tannlegen. Enkelte usynlige reguleringer, slik som Invisalign, krever hyppig oppfølging og nye skinner.

Vår innovative tilnærming krever bare oppføling hver 8. til 12. uke, noe som sparer deg for både tid og stress, og ikke minst penger.

Våre avanserte 3D-teknologier brukes til å skape en detaljert behandlingsplan som viser tennenes utvikling fra start til slutt.

Usynlig tannregulering tilpasses ikke bare dine tenner, men også din livsstil. Med evnen til å fjerne skinnene under fysiske aktiviteter, måltider, og spesielle sosiale sammenkomster, kan du leve livet uten begrensninger.

Enten du er en aktiv idrettsutøver eller ofte er i sosiale sammenhenger, vil usynlig tannregulering fra Eurodent tilpasse seg dine behov.

Hvorfor velge Eurodent?

Vi er en norsk kjede med tannklinikker hvorav én er plassert i Budapest for muligheten til behandling i utlandet dersom ønskelig. All behandling, personell og utstyr er av høyeste kvalitet for å sikre et godt resultat.

Hva koster usynlig regulering?

Det varierer noe avhengig av hvor store utfordringer du har, men vanligvis ligger prisen mellom 14 990 og 55 000 kroner.

Ta gjerne en uforpliktende konsultasjon for å få et presist estimat for akkurat dine tenner og ditt behov.

For et å kunne gi et mer presist estimat er vi nødt til å se på tannstilling og gjøre en faktisk vurdering.

Bestill en konsultasjon og du vil motta et bedre estimat, samt forslag på behandlingsplan.

Vi forstår at investeringen i et strålende smil kan være en stor beslutning, og det er derfor vi har inngått et samarbeid med Svea for å tilby deg praktiske og tilgjengelige finansieringsmuligheter. Gjennom Svea kan du finansiere din usynlige tannregulering med en enkel, papirløs søknadsprosess som du kan fullføre digitalt ved hjelp av BankID eller BankID på mobil.

Søk om opptil 150 000 kroner: Dette gir deg friheten til å velge den behandlingen som best passer dine behov uten økonomisk stress.

Valgfri betalingsutsettelse: Start din behandling i dag og velg om du ønsker å utsette betalingen i 1 eller 3 måneder helt rentefritt.

Tilpasset nedbetalingsplan: For ytterligere fleksibilitet, tilbyr vi muligheten til å dele opp betalingen over 6, 12 eller 24 måneder. Velger du 6 måneders delbetaling, er dette også helt rentefritt.

Disse tilpasningsdyktige betalingsalternativene gjør det enklere for deg å håndtere kostnadene ved tannregulering uten å kompromittere på kvalitet eller tidsplanen for din behandling.

Heldigital søknadsprosess: Fullfør hele søknaden digitalt, en rask og effektiv løsning som sparer deg for tid.

Umiddelbar hjelp tilgjengelig: Vår vennlige resepsjon står klar til å assistere deg dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med søknadsprosessen.

Eksempel på rente for kreditt på 30 000 kroner over 12 måneder: Med en rente på 9,95%, etableringsgebyr på 399 kroner og et termingebyr på 55 kroner, vil den effektive renten være 17,66% p.a., med en total kostnad på 32 701 kroner.

Vi ønsker at du skal være fullt informert og komfortabel med alle aspekter ved finansieringen, så ikke nøl med å ta kontakt med oss for mer detaljert informasjon eller diskutere dine finansieringsmuligheter. Svea er også tilgjengelig på telefon 73 93 06 65 for direkte spørsmål om finansieringsdetaljer.

Ikke la økonomi stå i veien for ditt drømmesmil! Ta det første skrittet mot et vakrere og mer selvsikkert smil i dag ved å utforske de tilgjengelige finansieringsalternativene gjennom SVEA STOREPAY.

Vi er her for å hjelpe deg med å gjøre ditt smilomformerende ønske til virkelighet med både fleksibilitet og komfort.

Ta skrittet mot et vakrere smil!

Det er ingen grunn til å nøle! Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vår usynlige regulering kan transformere smilet ditt på en behagelig og diskré måte.

Eksempler før og etter usynlig regulering

Til syvende og sist så er det resultatene som teller, under kan du se noen av våre kunder.

Før

Etter

Før

Etter

Før

Etter

Før

Etter

Spørsmål om usynlig regulering

Det er helt naturlig å lure på ting, her er de vanligste spørsmålene vi støter på. Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt.

Selv om mange forbinder tannregulering med ungdomsårene, er usynlig tannregulering populært blant voksne som ønsker å rette opp sine tenner diskret og effektivt.

Dette åpner dørene for mange som kanskje har nølt med å korrigere tannstillingsfeil i voksen alder på grunn av estetiske bekymringer med tradisjonell tannregulering.

Takket være presisjonen i våre digitalt designete reguleringsskinner, er behandlingstiden for vårt system sammenlignbar med tradisjonelle reguleringsmetoder.

De fleste behandlinger tar mellom 9 til 18 måneder, avhengig av den spesifikke situasjonen din.

Vi tilbyr usynlig tannregulering i Oslo, Bergen og Trondheim.

Ta kontakt med din nærmeste klinikk for mer informasjon.

Våre tannleger har lang erfaring med alt av tannproblematikk og står parat for å hjelpe deg til det perfekte smilet.

Uansett hvilke utfordringer du skulle ha så er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe deg på best mulig måte.  

2024 © Eurodent AS

Webdesign av Fjellvann

Google anmeldelser
4.4
Basert på 163 vurderinger
js_loader