Vi utfører tannbleking i Bergen på en trygg og sikker måte. Vi tilbyr også hjemmebleking, en rimelig og skånsom måte å bleke tennene på. Bestill time i dag!

Det tar kun to timer å få hvitere tenner midt i Bergen sentrum!

Hvis tennene dine er blitt misfarget, er tannbleking løsningen. Eurodents tannleger i Bergen utfører blekingen på en trygg og sikker måte.

Eurodent bruker det avanserte Zoom! til bleking av tennene dine. Zoom gjør tennene dine flere nyanser hvitere.

Slik utfører vi tannbleking:

1. Grundig rens

 

Tennene dine renses grundig for at blekemiddelet skal komme i direkte kontakt med emaljen som skal behandles. Tannpleieren undersøker nøye om det er tegn til karies eller annet som må ordnes før blekingen kan utføres. Dere blir enige om en time til tannblekingen. {“level”:3} –>

2. Utføres av profesjonelle med moderne teknologi

Tannblekingen med Zoom! utføres av vår tannpleier. Materialer som er spesielt laget til formålet, legges på for å beskytte leppene og tannkjøttet ditt.

Tannpleieren påfører blekemiddel på tennene dine. Zoom! blekelampe rettes inn mot områdene som skal blekes.

Lyset og blekemiddelet fungerer sammen for å penetrere tenner og bryte opp flekker og misfarging. Du ligger med dette på i 15 minutter mens lampen aktiverer blekegeleen.

3. To timer til et hvitt smil

Så fjerner vi blekemiddelet og legger på nytt lag. Denne prosedyren gjentas 3 ganger à 15 minutter.

Tennblekingen er ferdig. Du trenger ca to timer til behandlingen. Etter blekingen må du unngå drikke, som vin, kaffe osv. Dette vil bidra til at du beholder den nye fargen så lenge som mulig.

Eurodent tilbyr også hjemmebleking. Kontakt oss for en prat om hva som passer best for deg.

Må jeg gjenta tannblekingen?

Det opplevde behovet for tannbleking er høyst subjektivt, og det er slett ikke sikkert at andre legger merke til at tennene dine har blitt en liten nyanse gulere. Mange utfører likevel tannbleking med jevne mellomrom for å holde tennene hvite, mens for andre holder det med litt kunnskap om hva som forårsaker misfarging i tenner, for å holde tannblekingen til et minimum.

Behovet som oppleves for å bleke tennene er høyst individuelt og det kan derfor være lurt å sammenligne smilet ditt med gamle bilder. Det er slett ikke sikkert tennene dine har blitt så gule som du tror!

Derfor blir tennene gule

Barnetenner er vanligvis hvitere enn de tennene som kommer frem senere. Når vi blir eldre, blir tennene gjerne mørkere, gule eller misfarget. Dette er en av grunnene til at mennesker med hvite tenner ofte ser yngre ut.

Når behovet for tannbleking melder seg, kan det være fint å se litt på de ulike grunnene til at tennene ble misfarget i utgangspunktet, slik at det ikke blir nødvendig med gjentatte behandlinger.

Akkurat som det finnes en rekke metoder for tannbleking, er det også flere årsaker til misfargede tenner. Hovedårsakene til mørkere tenner er genetikk og enkelte matvarer,  i tillegg til at tennene har en tendens til å bli mørkere når vi blir eldre. Når det gjelder misfarging av tenner, skiller vi gjerne mellom intern og ekstern misfarging.

Intern misfarging er dreier seg om endringer i emaljen og tannbenet, Årsaker til denne misfargingen inkluderer bruk av antibiotika som barn, utviklingsforstyrrelser, tannråte og traumer påført tannen.

Ekstern tannmisfarging er forårsaket av faktorer utenfor kroppen, hovedsakelig mat, drikke og tobakk. Vanlige syndebukker er røyking, kaffe, te og en rekke matvarer.

Se de siste verkene våre

Bestill time for tannbleking

Eurodent kan hjelpe deg enten du ønsker klinikkbleking i Oslo eller hjemmebleking av tennene. Vi gir deg også gode råd til hvordan du holde tennene dine hvite år etter år, og hvordan du kan opprettholde en god tannhelse.

    Kontaktskjema

    Feltet må fylles ut.


    Feltet må fylles ut.


    CAPTCHA