Akutt tannpine

Er du i Oslo og trenger akutt tannbehandling? Eurodent har langåpen tannlegevakt på vår klinikk i Oslo! Her kan du få rask behandling for dine akutte tannproblemer. Vår klinikk har sentral beliggenhet i Oslo sentrum – så det er enkelt å finne frem.

Bestill time på tannlegevakt i Oslo

Eurodent hjelper deg og tennene dine når du trenger det. Vi har tannlegevakt i Oslo med ledige timer på kort varsel, både på dag- og kveldstid. Enten du er ny eller gammel pasient, så er du velkommen på klinikken vår. Har du ikke en fast tannlege, eller har ikke tannlegen din tid til å hjelpe deg med en gang? Vi står klare til å ta hånd om deg.

Ønsker du å bestille time for akutt tannbehandling på vår klinikk i Oslo? Ring oss på 21 06 66 66.

Du kan også ringe sentralbordet vårt på 45 26 88 00.

Eurodent i Oslo ligger sentralt plassert i Akersgata 16, vis-à-vis Stortinget.

Befinner du deg ikke i Oslo? Vi har også tannlegevakt i Bergen og Trondheim!

Når trenger man akutt tannbehandling?

Noen ganger har man behov for akutt hjelp med tennene, enten fordi man har uutholdelig vondt eller merker at noe er galt på andre måter. Kanskje har du vært utsatt for en ulykke der tennene har fått en støyt. Eller så har du kanskje fått betennelse i en tann eller i tannkjøttet. Andre vanlige grunner til at pasienter kommer til vår tannlegevakt i Oslo er at fyllinger har falt ut, eller at de har smerter i en visdomstann som må trekkes umiddelbart.

Uansett hvilke akutte problemer du har med tennene, så kan du komme til vår tannlegevakt i Oslo for akutt hjelp. Tar du kontakt med oss umiddelbart istedenfor å vente til tannlegekontoret åpner som vanlig, kan du spare deg selv for mye vondt.

Slik foregår akutthjelp på vår tannlegevakt i Oslo sentrum

Når du kommer til vår tannlegevakt i Oslo, går vi gjennom flere steg for å hjelpe deg så godt vi klarer:

  • Kort undersøkelse
  • Røntgendiagnostikk: OPG eller intraoral
  • Problemet blir funnet og smerten stoppet og/eller skaden blir reparert

Ved akuttbehandling er vår første prioritet å stoppe smertene dine. Å reparere hele skaden kan i noen tilfeller kreve mer tid enn vi har til rådighet på en akuttime, og du kan derfor være nødt til å dra tilbake til tannlegen i vanlig åpningstid for å få resten fikset. Vi anbefaler likevel at du tar kontakt med vår tannlegevakt i Oslo dersom du opplever store smerter. Ved akutthjelp får du nemlig en god midlertidig løsning som holder problemene i sjakk inntil tannlegekontoret åpner på vanlig måte. Vi gjør likevel vårt beste for å fikse problemet, og dersom vi har nok tid, utfører vi den nødvendige behandlingen med en gang.

Priser på akutt tannbehandling ved tannlegevakt i Oslo

Du finner våre priser her og hvis du er usikker ås bare ta kontakt med oss så skal vi prøve å hjelpe deg

Har du ikke fast tannlege?

Eurodent tilbyr tannbehandling til pasienter som ikke har fast tannlege. Vi har mange flinke tannleger og forskjellsbehandler ikke våre pasienter. Du kan stole på at vi tar godt vare på deg når du kommer til vår klinikk i Oslo.

Hos Eurodent i Oslo får du tannbehandlingen du trenger

Eurodent er en tannklinikkjede som tilbyr god tannbehandling til overkommelige priser. Våre tannleger og spesialiser har høy utdannelse og bred erfaring, og står klare til å hjelpe deg med det du trenger. Hos Eurodent i Oslo kan du få hjelp til både enkle og komplekse tannproblemer. Blant annet tilbyr vi akutt behandling og langåpen tannlegevakt i Oslo, med behandlingsformer som rotfylling og tanntrekking ved behov. Hos oss kan du få smertefri bedøvelse som kan gjøre det litt mindre skummelt å gå til tannlegen. 

Vi ønsker å tilby våre kunder smertefri behandling, kort ventetid og god kommunikasjon. Dine ønsker og behov står i sentrum hos oss, og vi har dessuten bred erfaring med pasienter med tannlegeskrekk. Du er i trygge hender hos Eurodent i Oslo!

Vi ønsker at du som pasient skal ha det bra både under og etter behandlingen. Nøl ikke med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Kontakt oss for mer informasjon om akutt tannbehandling eller andre tjenester.