AdobeStock_166284921-min-1200x640-1

Har du skadet tennene eller opplever sterke smerter i tenner eller tannkjøtt? Da kan det være nødvendig med akutt tannbehandling! Med rask behandling kan du bli kvitt smertene og forhindre komplikasjoner. Eurodent har langåpen tannlegevakt i Oslo, med timer på kort varsel. Vi anbefaler å bestille time så fort som mulig hvis du opplever akutt tannverk eller tannskader. 

Trenger du akuttime hos tannlege i Oslo? Ring oss på 21 06 66 66.

Kan jeg vente til ordinære åpningstider hos tannlegen?

Tannverk og skader kan oppstå på alle tider av døgnet, og det er ikke alltid man kan vente til tannlegekontoret åpner på vanlig måte. Mange akutte tannproblemer bør tas tak i så fort som mulig, for å unngå infeksjoner og andre komplikasjoner.

Eurodent har tannlegevakt i Oslo, med flinke tannleger, sentral beliggenhet og konkurransedyktige priser. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss umiddelbart dersom du trenger akutt tannlegetime.

Eurodent har langåpen tannlegevakt  i Oslo

Eurodent sin tannlegevakt i Oslo tar imot både nye og gamle pasienter. Vi hjelper deg gjerne med akutt tannbehandling, enten du har vært så uheldig å knekke eller miste en tann eller opplever tannverk.

Bestill time på vår tannlegevakt i Oslo.

Klinikken vår har:

 • Sentral plassering midt i Oslo sentrum (Akersgata 16)
 • Langåpent – få time både på dag- og kveldstid
 • Ledige timer på kort varsel: vi strekker oss for å finne en løsning
 • Dyktige tannleger som gir deg grundig undersøkelse og behandling

Våre åpningstider:

 • Mandag og onsdag: 09.00-18.30
 • Tirsdag og torsdag: 09.00-17.00
 • Fredag: 09.00-16.00

Ingen tilleggskostnader for akutt tannbehandling

Når det kommer til tannlege, er prisen noe som er viktig for mange. Eurodent Oslo har ingen tilleggskostnader for timer på kvelden! Full prisliste på akutt tannbehandling i Oslo finner du her.

For dem som sliter med å betale tannlegeregningen, eller ønsker mer fleksibel betaling, har vi alternativer for finansiering og avbetaling. I noen tilfeller kan du også ha rett på refusjon fra Helfo!

Hva regnes som akutte tannproblemer?

Det kan være mange grunner til at man har behov for rask tannbehandling og akutt tannlegetime. I grove trekk snakker vi om to kategorier: tannverk og tannskader. På vår tannlegevakt i Oslo kan du få hjelp med alle typer akutte tannproblemer:

1. Tannverk

Hvis du kjenner på sterke smerter eller ubehag i tennene eller tannkjøttet, kan dette blant annet skyldes:

 • En visdomstann som må trekkes
 • Betennelse på en tannerve eller tannrot
 • Tannkjøttbetennelse

Sterke smerter i tennene oppleves ofte som uutholdelig, og er gjerne et tegn på at noe bør gjøres umiddelbart. Uansett hva som er årsaken til dine tannsmerter, så kan du komme til vår tannlegevakt i Oslo for akutt hjelp. Du kan spare deg selv for mye vondt ved å ta tak i problemene raskt!

2. Tannskader

Dersom du har vært så uheldig å skade tennene, kan dette både være smertefullt og sjenerende. I mange tilfeller viktig at du oppsøker hjelp så fort som mulig for å få rettet på skaden.

Hvis du knekker en tann og opplever smerter eller blør som følge av dette, anbefaler vi at du kontakter tannlege umiddelbart. Dette for å få behandling som forhindrer infeksjon. Dersom det er mulig bør du ta med tannbiten til tannlegen.

Det er også viktig å handle raskt hvis du har mistet en tann. Ofte kan nemlig tannen settes på plass igjen – men da må du sørge for å behandle tannen på riktig måte.

Slik foregår behandling av akutte tannsmerter

På vår tannlegevakt i Oslo prioriterer vi først og fremst å stoppe dine smerter. Du får en grundig undersøkelse og vi gjør alltid vårt beste for å reparere hele skaden i løpet av akuttimen, men dette er ofte svært tidkrevende. I noen tilfeller er du derfor nødt til å komme tilbake i vanlig åpningstid slik at vi kan fikse resten.

Det er likevel viktig at du kontakter tannlegevakten ved akutte tannproblemer, slik at vi kan gi deg en god midlertidig løsning og holde problemet i sjakk frem til tannlegekontoret åpner som vanlig.

Hvis du er usikker på hvorvidt du trenger å komme til vår tannlegevakt i Oslo, kan du kontakte oss for veiledning!

Eurodent – din tannlege i Oslo

Eurodent Oslo har høyt utdannede og erfarne tannleger og spesialister som står klare til å hjelpe deg med dine akutte tannproblemer – både enkle og mer komplekse. Du er i trygge hender hos oss!

Noen av tannbehandlingene vi utfører er:

 • Tannfylling
 • Rotfylling
 • Tanntrekking
 • Tannimplantat
 • Tannkrone
 • Tannbro

Vårt mål er at du skal ha det bra når du får behandling hos oss. Vi tilbyr smertefri bedøvelse som gjør det litt mer behagelig å gå til tannlegen. Dessuten har vi bred erfaring med pasienter med tannlegeskrekk, og vet hvordan vi best kan legge til rette for dem. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om vår tannlegevakt i Oslo eller andre tjenester!

  Kontaktskjema  CAPTCHA