Hvis du mangler en tann eller flere kan de erstattes med tannimplantat til gode priser i Oslo, Bergen, Trondheim og Budapest.

Tannimplantat er en varig løsning som ser naturlig ut, oppleves komfortabel og gir kjeven normal tyggemotstand.

Pris for tannimplantat med porselenskrone i Trondheim

Totalpris for tannimplantat med krone fra Nobel Replace hos Eurodent i Trondheim finner du her. Du sparer mange tusen kroner sammenlignet med gjennomsnittlig pris hos andre tannleger.

Kontakt oss i dag for en prat om tannimplantater.

Hva er tannimplantat?

Tannimplantat lages av en titanskrue som settes inn i kjevebenet. Den nye tannen, laget av porselen, festes på implantatet. Våre tannleger utfører dette på en trygg og sikker måte.

Kontakt oss hvis du vil vite mer om tannimplantat!

Tannimplantat på mørk bakgrunn

Er tannimplantat et bedre alternativ enn bro?

Hvis du velger tannimplantat er det ikke nødvendig å slipe ned tennene ved siden av den manglende tannen, for å gi feste til en bro.

Implantatet sitter fast og stødig, og gir jevnlig stimulans til kjevebenet ved tygging.

Hvor mange tenner kan jeg erstatte med tannimplantat?

Det er ingen grense for hvor mange tenner du kan erstatte med tannimplantat. Det er en trygg og sikker metode, og gir ingen bivirkninger.

Gjør det vondt å få et tannimplantat?

Du får god lokalbedøvelse under innsettingen av tannimplantat, og kjenner ingen smerte. Når bedøvelsen går ut kan det bli ømt noen dager. Eurodents tannleger gir deg smertestillende midler for å hjelpe deg med dette. I tillegg får du antibiotika for å være sikker på at det ikke oppstår infeksjon i såret.

Hva må jeg tenke på rett etter implantatkirurgi?

Hevelser i tannkjøttet rundt implantatet er normalt etter innsettingen. Dette kan du lindre ved å avkjøle stedet med en frossen grønnsakspose eller ispose inntullet i et håndkle.

Slik renser- og pusser du tennene etter implantatkirurgi

Tennene skal pusses nøye, og munnen bør renses hver gang du har spist i minst 7 dager etter operasjonen. Du kan rense med et antiseptisk produkt som Curasept, Chlorhexamed, Corsodyl, som du får kjøpt på apoteket.

Unngå å pirke borti såret med tungen da det kan bli irritert av for mye berøring.

Vanlige spørsmål og svar rundt tannimplantat og tiden etterpå

Kan jeg røyke eller drikke etter innsetting av tannimplantat?

Du må avstå fra alkohol og sigaretter i en uke.

Kan jeg gå på jobb etter innsetting av implantat?

Tunge løft og arbeid som gjør deg andpusten, bør du være forsiktig med. Noen føler seg helt fine og kan gå rett på jobb etter operasjonen. Andre syns det er best å være hjemme noen dager etter implantatkirurgi. Det avhenger også av hva slags jobb du har. 

Hva slags mat skal jeg holde meg unna?

Unngå meieriprodukter i en uke. Vi anbefaler å redusere sukkerinntaket så mye som mulig. Spis noe som er myk og bløt mat de første dagene, og unngå mat som er veldig varm. 

Slik foregår tannimplantatbehandlingen

Første besøk:

Tannlegen trekker tannen- og roten, og forbereder tannkjøttet på senere implantatbehandling. Det settes inn en midlertidig tann mens du venter på at såret skal gro. Det vil ta 3-6 måneder.

Andre besøk:

Kirurgen opererer inn tannimplantatet i samarbeid med tannlegen som skal sette på kronen. Stingene fjernes etter 7-14 dager. Implantatet må nå gro i 4-6 måneder.

Tredje besøk:

Ved det tredje besøket får pasienten helningsdistanse. 2 uker etter så tar tannlegen avtrykk og når kronen er klar så vil tannlegen sette på implantatkronen din. Nå har du en ny tann som ser helt naturlig ut.

Det å sette inn tannimplantat kan føles som et stort inngrep, og en betydelig investering. Hos Eurodent i Trondheim hjelper vi deg gjennom hele prosessen. Ta kontakt med oss i dag.