Allmenn tannbehandling hos Eurodent i Oslo

Våre tannleger bistår deg som har mindre eller større behov. Hos Eurodent kan du velge mellom ulike behandingsalternativer, i tillegg til at du kan ta beslutning om du ønsker tannbehandling i Norge eller i Budapest. Nedenfor får du en rask oversikt over hvilke tannbehandlinger vi kan tilby deg:

I tillegg tilbyr vi spesialistbehandling innen følgende felt:

Når du møter opp til konsultasjon er det ofte en allmenntannlege du møter når du skal ha sjekk av dine tenner. Spesialister inkluderes ved avanserte og kirurgiske behandlinger, eksempelvis ved innsetting av tannimplantat. 

Hva gjør en allmenntannlege?

Allmenntannlegen utfører viktige og helserelaterte arbeidsoppgaver som kan ha stor betydning for pasientens munnhelse. Noen av disse oppgavene gjelder eksempelvis:

 • Råd og veiledning om tannhelse
 • Stille diagnose og sette igang behandling
 • Sette inn tannerstatning
 • Behandle betennelsessykdommer
 • Behandle tannstillingsfeil

Hvor mye koster tannlege?

Vet du hvilken behandling du skal ha, eller ønsker du konsultasjon hos oss?. Du finner mer informasjon om våre priser i vår prisliste.

Hva skjer på tannhelsekontrollen?

Kontroll av din tannhelse innebærer nøye undersøkelse av tenner og munnhule. Vanligvis tar vi et røntgenbilde (OPG) av tennene, slik at vi kan få et godt tilstandsbilde. Etterfulgt vil våre allmenntannleger gi råd og eventuelle videre anbefalinger med tanke på god tannhelse.

Tannlege når man er gravid eller ammer?

Når man er gravid kan tannkjøttet bli litt hovent, slik som andre slimhinner i kroppen. Kroppen vil i tillegg reagere kraftigere på bakterier, noe som kalles graviditetsgingivitt. Det er en helt vanlig å få tannkjøttbetennelse, i verste fall kan det bli vanskeligere å opprettholde god tannhygiene. Munnskyllevann kan være en god løsning. 

Husk at du bør sjekke tennene som normalt, selv om du er gravid. Fortell oss gjerne at du er gravid, slik at vi kan ta hensyn til dette. Dersom det er lenge siden du var hos tannlege, kan røntgen være viktig for å oppdage eventuelle nye hull. Røntgenteknikk er en liten dose, men vi vil forsøke å unngå spredning av dosen når vi tar røntgenbilder. Det er heller ingen fare forbundet med bedøvelse. Midlene vi bruker er godkjent av helsemyndighetene, også for gravide og ammende.

Les mer om graviditet og tannlegebesøk her.

Hvor lenge er tannlege gratis?

Tannbehandling hos tannlege hos den offentlige tannhelsetjenesten er gratis frem til du fyller 18 år. Unntak er ved regulering. Året du fyller 19 må ut betale 25 prosent av utgiftene selv. Fra det året du fyller 21 betaler du hele tannbehandlingen selv. Det finnes selvsagt unntak.

Hos Helsenorge kan du lese mer om hvem som betaler tannlegeregningen din.

Hvor mye dekker Helfo?

Har du sykdommer, tilstander eller skader som tilsier at du har krav på støtte? Helfo utbetaler etter fastsatte takster, og kan gi stønad til følgende tilstander/tilfeller: 

 1. Sjelden medisinsk tilstand
 2. Leppe-kjeve-ganespalte
 3. Svulster i munnhulen, tilgrensende vev eller hoderegionen for øvrig
 4. Infeksjonsforebyggende tannbehandling ved særlige medisinske tilstander
 5. Sykdommer og anomalier i munn og kjeve
 6. Periodontitt
 7. Tannutviklingsforstyrrelser
 8. Bittanomalier
 9. Patologisk tap av tannsubstans ved attrisjon/erosjon
 10. Hyposalivasjon
 11. Allergiske reaksjoner mot tannrestaureringsmaterialer
 12. Tannskade ved godkjent yrkesskade
 13. Tannskade ved ulykke, som ikke er yrkesskade
 14. Sterkt nedsatt evne til egenomsorg hos personer som har varig sykdom eller varig nedsatt funksjonsevne
 15. Helt eller delvis tanntap, uten egne tenner i underkjeven

Les mer hos Helfo her.

Vi har prisgunstige tannbehandlinger, og åpningstider utenom arbeidstid. Våre lokaler ligger sentralt i Oslo, i Akersgata 16.

Bestill konsultasjon hos oss i dag. Du kan også nå oss på 21 06 66 66.

Tilbake til forsiden for tannlege Oslo