Tenner med skader bør repareres

Eurodent gir deg god og omsorgsfull tannbehandling til rimelige priser. Vi har en stor stab av imøtekommende og hyggelige tannleger og spesialister med kontorer i Oslo, BergenTrondheim og Budapest. Alle våre behandlere har høy utdannelse og omfattende erfaring.

Smertefri bedøvelse

Eurodent i Oslo er en av svært få tannklinikker i Norge som kan tilby deg helt smertefri bedøvelse. Den nye teknikken kalles The Wand og har en så tynn kanyle at du ikke kjenner den. Du får heller ingen hevelse i lepper eller tunge.

Forundersøkelse

Under ditt første besøk hos oss, tar vi panorama røntgenbilder av tennene dine med det nyeste som finnes av røntgenutstyr. Deretter blir tilstanden på tennene dine kartlagt, og videre behandlingsbehov nedtegnes i en plan. Du får en fastpris på hva de enkelte punkter vil koste.

Ring oss på 21 06 66 66, og bestill tannlegetime hos Eurodent i Oslo i dag. 

Hva slags tannbehandling vi utfører

Tannlegene våre i Oslo, Bergen, Trondheim og Budapest står klare til å oppfylle dine behov og gi av sin erfaring og ekspertise.

Eurodent i Oslo er vårt hovedkontor som har ansvaret for all administrasjon og kundeservice. De svarer deg på alle spørsmål du måtte ha angående din tannhelse. Adresse: Akersgata 16, rett ved Stortinget.

Eurodent i Bergen ligger i Strandgaten 6, over Svaneapoteket. Her står et profesjonelt team bestående av fire tannleger, en tannpleier, en spesialist i kjeveortopedi, en implantat-protetiker og to oral kirurger klare til å ta deg i mot.

Eurodent i Trondheim finner du sentralt rett ved Nidelva i Innherredsveien 2C, andre etasje.

Hos Eurodent i Budapest møter du en stor stab av høyt kvalifiserte spesialister som har behandlet tusenvis av norske og andre europeiske pasienter til priser du bare kan drømme om her hjemme.

Hva venter du på? Ring vårt sentralbord 21 06 66 66 og gjør din avtale i dag!