Vi tilbyr innsettelse av tannimplantater med All-on-4 og All-on-6 ved vår klinikk i Budapest. Her kan du få trygg og profesjonell behandling til svært reduserte priser. All-on-4 egner seg for alle som mangler tenner og ønsker en naturlig og varig løsning uten unødvendig ubehag.

Les mer om tannbehandling i utlandet her.

Hva er All-on-4?

All-on-4 er en moderne implantatløsning der ditt nye tannsett festes som hele broer på kun fire skruer. Behandlingen har blant annet disse fordelene:

  • Tids- og kostnadsbesparende for deg som mangler tenner.
  • Muliggjør komplett kjeverehabilitering, også for pasienter med manglende kjeveben.
  • Du får et fast tannsett som føles og ser ut som ditt eget.
  • Løsningen er svært hygienisk og lett å rengjøre.
  • Et godt alternativ til gebiss og løse proteser.

Forberedelser foregår i Norge

Ved behov for å trekke dine egne tenner før implantatbehandlingen påbegynnes, gjøres dette ved en av våre klinikker i Norge. Deretter anbefaler vi at du lar kjevebenet leges i 4 til 6 måneder. I mellomtiden vil du få en midlertidig protese, slik at du slipper å gå uten tenner mens du venter på at behandlingen skal fullføres.

Behandling i Budapest

Når kjevebenet er tilstrekkelig leget, vil vår oralkirurg i Budapest stå for selve innsettelsen av tannimplantatene, i samarbeid med ansvarlig tannlege. Etter at implantatene er satt inn, vil du få en midlertidig bro frem til implantatene har grodd helt fast og tåler påsetting av protetikk. Etter 4-6 måneder, når implantatene har grodd seg fast i kjevebeinet, kommer du tilbake til Budapest for å få den faste broen laget og festet på implantatene.

Norsk garanti og oppfølging

Det skal ikke medføre noen ulemper for deg å velge å få utført implantatbehandling i Budapest. Du vil ha krav på samme garanti som ved våre klinikker i Norge, og oppfølging foregår ved en av våre norske klinikker.

Du har også samme krav på refusjon fra Helfo når du får utført behandling i Budapest som du ville hatt ved behandling i Norge. Dersom du har krav på støtte, hjelper din tannlege i Budapest deg med å fylle ut nødvendige papirer.

Les mer om refusjon fra Helfo ved behandling i utlandet her.

Ønsker du å få utført implantatbehandling i Budapest?

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for en timebestilling. Dersom du bor i Norge, anbefaler vi at du bestiller en konsultasjon ved din nærmeste klinikk i Norge, så hjelper vi deg med å sette opp en behandlingsplan.

Her finner du kontaktinformasjon til våre klinikker i OsloBergenTrondheim og Alta.