Vi behandlet 1 314 pasienter i forrige måned
73 49 17 77 Kontakt oss Online timebestilling

Eurodent tannlegeklinikk og oralkirurgi i Trondheim sentrum

Hos oss får du hjelp med implantatprotetikk, tannregulering og estetisk tannbehandling

Velkommen til Eurodent i Trondheim. Vi tilbyr førsteklasses tannhelsetjenester til rimelige priser.

Vi tilbyr et bredt spekter av tannbehandlinger, inkludert tannimplantater, fyllinger, rotfyllinger, oral kirurgi og tanntrekking, helproteser og gebiss, tannbleking, tannkrone, tannlegevakt, tannregulering i Trondheim, tannrens og ekspertise på tannlegeskrekk.

Våre høyt kvalifiserte tannleger har mange års erfaring og er utstyrt med det siste innen tannbehandlingsteknologi. Vi bruker kun de beste materialene og det ypperste innen tannlegeteknologi, for å sikre at våre pasienter får den beste behandlingen.

Ved Eurodent Trondheim forstår vi også at tannhelse kan være kostbart, og derfor tilbyr vi konkurransedyktige priser uten å ofre kvaliteten på våre tjenester.

Vi forstår at det å besøke tannlegen kan være skremmende for noen, og derfor har vi skapt en avslappende og vennlig atmosfære for våre pasienter. Vår ekspertise på tannlegeskrekk sikrer deg en behagelig og trygg opplevelse.

Vi er stolte av å ha et imponerende omdømme, og våre fornøyde pasienter er beviset på vår engasjement for å levere førsteklasses tannhelsetjenester i Trondheim. Vi jobber også hardt for å skape et miljø hvor våre pasienter føler seg komfortable og ivaretatt.

Hvis du leter etter en tannlege i Trondheim, kontakt oss i dag for en avtale, og la oss hjelpe deg med å oppnå det strålende og sunne smilet du fortjener.

Slide
Spill avPlay
Slide
Spill avPlay
Slide
Spill avPlay
previous arrow
next arrow

Velg Eurodent – trygghet til en brøkdel av prisen

Det er ingen grunn til å betale for mye for tannlege. Hos Eurodent møter du et team av høyt kvalifiserte tannleger og spesialister, som dekker alle typer tannhelseproblemer og estetiske behandlinger, både i Norge og Budapest.

Trygt og effektivt

Eurodent tilbyr trygge og moderne behandlinger, utført av høyt kvalifiserte og profesjonelle tannleger.

Omsorg du kan stole på

Vi tar oss alltid tid til å forklare behandlingsalternativer og svarer på alle spørsmål du måtte ha.

Din nye tannlege i Trondheim

Eurodent i Trondheim tar i mot nye pasienter. Våre tannleger og spesialister utfører all slags tannbehandling, enten det er en enkel fylling, eller større, kompliserte behandlinger. Hos Eurodent møter du et erfarent team med noen av de beste tannlegene i Trondheim. Vår kompetanse og erfaring gir deg som pasient tilgang til spesialisert tannpleie i et moderne tannlegesenter sentralt ved Solsiden. For ekstra kostbare tilfeller, kan vi anbefale å ta deler av behandlingen på vår klinikk i Budapest. Her får du tannbehandling med norsk garanti og oppfølging i Trondheim.

Tannbehandling av beste kvalitet

Vi vet hva som er viktig for deg som er ute etter en tannlege i Trondheim: Kort ventetid, god kvalitet på behandling og god kommunikasjon er verdier vi lever etter i Eurodent Trondheim, og som vi er sikre på du vil kjenne igjen. Hos oss finner du allmenn tannleger, spesialister, tannpleiere og tannteknikere under samme tak. Uansett du ønsker hvitere tenner, har behov for en rotfylling eller bare trenger en rutinesjekk, kan vi veilede deg trygt og smertefritt gjennom hele prosessen.

Spar store summer på tannbehandling

For deg som har behov for større tannbehandlinger, er det mye penger å spare hvis du velger klinikken vår i Budapest. Tannlegene våre i Trondheim gjør undersøkelsen av tennene dine, forberedende behandling og lager en plan for ditt behandlingsbehov før du reiser. Bestilling av reise, opphold og tannlegetimer hos spesialistene våre i Budapest, kan vi hjelpe deg med.

Eurodent betaler reiseutgiftene dine!

Hvis du drar til klinikken vår i Budapest når du skal ha omfattende tannbehandling, dekker Eurodent flybilletten din! Når du velger behandling i Budapest har du alltid din første konsultasjon ved våre klinikker i Norge, før du reiser ned. Oppfølging foretas også i Norge, så du slipper flere reiser. Ring Eurodent i Trondheim i dag for en avtale.

FAQ

Å innsette tannimplantat er noe av det minst traumatiske vi gjør i tannlegestolen. Dette gjøres utelukkede av kirurger ved vår praksis, du får vanlig lokalanestesi og prosedyren er rask og smertefri. Etter behandlingen får du normalt resept på antibiotika, og smertestillende du kan bruke ved behov.

Hva som er best avhenger av situasjonen til den enkelte pasient. Er tenner som skal fungere som pilarer til å bære tannbroen eller friske, dvs. uten store fyllinger, fraktur eller kroner, anbefaler vi å innsette implantat. Dette er det mest vevsbesparende. I tilfeller hvor nærliggende tenner tidligere er behandlet vil vi vurdere å anbefale tannbro som et godt alternativ.

Det er ingen enkel svar på dette! Det avhenger av behandling vi gjør, din alder, dine forventinger, om du får refusjon fra HELFO, m.m. Normalt vil en akuttime koste mellom 1500 – 3000 kr. I alle andre tilfeller anbefaler vi en konsultasjon med røntgen hvor vi lager en grundig og komplett behandlingsplan med priser forut for oppstart.

Noe av det viktigste vi gjør er å sørge for at pasientene føler seg ivaretatt i tannlegestolen. Det er viktig at du som pasient forteller oss om dine forventninger, ev. fobier, slik at vi kan tilpasse behandlingen best mulig etter dine behov. Vi ønsker at alle pasienter skal ha et langsiktig samarbeid og oppfølging hos oss, og da er førsteinntrykk viktig, men også følelsen at du blir lyttet til og at du opplever at du har kontroll i tannlegestolen. Vi er dyktige på å gi god informasjon og setter alltid pasienten i førersetet!

Prisen på en fylling bestemmes av størrelsen på den, og ligger normalt på mellom 1.250 kr – 1.950 kr. Ved behov for særlig store fyllinger vil vi anbefale porselenskroner for mest langvarig løsning.

Proteser er en rask og estetisk erstatning av tenner. Dette er en rimelig og enkel uttakbar løsning for å gjennopprette tyggefunksjon og erstatte manglende tenner. Proteser kan for mange dessverre oppleves plasstrengende og det er en realitet at akrylet i munn, så vel som ved behov for en ganeplate, vil hemme både smak og tale til en viss grad. Dette er viktig å ha en god kommunikasjon med tannlegen om før, under og etter slik behandling.

Velkommen til Eurodent – din tannklinikk for kvalitetsbehandling til konkurransedyktige priser!

Med tannklinikker i både Norge og Budapest, kan vi tilby smertefrie og trygge tannlegebehandlinger på våre klinikker i Oslo, Bergen, Trondheim og Budapest, inkludert komplette implantater. Hos oss finner du alle tannlegetjenester, som rotfylling, kroner, tannbleking, trekking og behandling av hull, infeksjoner og tannverk.

Vi hjelper deg med å oppnå et sunt og vakkert smil som varer livet ut!

Google anmeldelser
4.6
Basert på 125 vurderinger
js_loader
Google anmeldelser
4.6
Basert på 125 vurderinger
js_loader