21 06 66 68 Bestill time

Tannklinikker i Budapest, Oslo, Bergen, Trondheim og Alta

Eurodents ansatte fra 21 forskjellige land, er høyt utdannet og motivert til å gi deg god tannbehandling. De har behandlet tusenvis av fornøyde pasienter siden 2007. Spesialistene våre i Budapest har hjulpet pasienter fra hele Europa i mer enn 10 år. Deres erfaring og ekspertise nyter du godt av som pasient.

Eurodents mål for god tannhelse

Eurodents visjon er at alle skal få muligheten til god tannhelse til en pris de kan leve med, samtidig som kravene til kvalitet og garanti er høye. Vi har alt i moderne tannlegeutstyr. 

Våre tannspesialister i Budapest gir deg trygg og kvalitetsmessig tannbehandling til en pris du bare kan drømme om i Norge! 

Vår behandlingsfilosofi

Tannbehandling kan være for dyrt for mange, og hindre mange i å bevare en god tannhelse. Det er spesielt her vi i Eurodent ønsker å gjøre en forskjell. Vi har for eksempel åpnet eget tannteknisk laboratorium som gir reduserte kostnader. I tillegg jobber vi hele tiden for å få på plass flere stordriftsfordeler for å kunne gi deg lave priser, spesielt på store tannbehandlinger som porselenskroner, proteser og tannimplantat. Vi er den eneste tannlegen i Norge som gir deg forberedende behandling hjemme før du drar til Budapest, garanti etter norske bestemmelser, og all oppfølging du trenger ved en av klinikkene våre der du bor. Det gir trygghet for deg som pasient. Trygghet og lav pris har sørget for at tusenvis av nordmenn har fått tilbake tannhelsen gjennom Eurodent.

Serviceteamet er til for deg

Eurodents serviceteam skriver og sender søknaden til HELFO for deg. De bestiller reise, opphold og timer til tannbehandlingen du skal ha i Budapest. De svarer på alt du trenger å vite om tannbehandling i utlandet.

Eurodent ordner det praktiske i Budapest

Vi har norsktalende personell på plass i Budapest som hjelper deg og de du har med på turen under hele oppholdet. Når du velger Eurodents tannklinikker, garanterer vi deg den enkleste og tryggeste måten å få gjennomført tannbehandling i utlandet. 

80.000 fornøyde pasienter siden starten

Våre tannleger har behandlet mer enn 80.000 fornøyde pasienter i Norge og Budapest siden starten i 2007. De har hjulpet dem med fyllinger, broer, kroner, proteser og oralkirurgi. Nå kan vi også gi deg Damon system tannregulering i Oslo, og Invisalign og Incognito i Bergen. Våre kjeveortopeder er høyt utdannede spesialister.

Eurodents tannklinikker satser på vekst

Eurodent ble startet i 2007 av overtannlege Zsolt Murvai i Budapest. Bedriften fikk navnet ED Dental til å begynne med.

Eurodents første tannklinikk i Norge åpnet i Akersgaten 16 i Oslo. Så ble Eurodent i Alta åpnet i august 2010. I 2013 fikk vi vårt eget, tanntekniske laboratorium vegg i vegg med klinikken vår i Budapest. Tannklinikken i Bergen åpnet dørene i 2014. Vår nyeste avdeling i Trondheim åpnet i juni 2018.

Eurodent skal fortsette å utvikle seg

Eurodent satser hardt for å gi deg den beste og mest moderne tannbehandlingen som er å få. Det betyr at vi investerer fortløpende i all ny teknologi som kommer innen tannbehandling. Ny teknologi betyr besparelse av tid og penger. Det gir vi tilbake i form av rimelige priser til deg som pasient. 

Kontakt Eurodent for timebestilling, eller en prat om dine behov.