21 06 66 68 Bestill time

Når vi reparerer hull i en tann, bruker vi hvite fyllinger av komposittmateriale. Dette gir deg en pen restaurering etter hull og kariesproblemer. Vi bruker ikke amalgam. Komposittfyllinger gir et bedre og mer varig resultat. Dessuten ser det bedre ut når du slipper de svarte fyllingene i munnen.

Stedet som er skadet blir renset for karies. Deretter lager vi en fylling som vi bruker til å tette igjen hullet.

Om tannen er betent eller infisert, og hullet er «for stort», trenger man rotfylling.

Hva er rotfylling?

Vi utfører rotfylling med moderne teknikk som er smertefri for deg. Ved rotfylling fjerner vi nerven i tannen. Ved å fjerne nerven, tar man bort det som forårsaker tannpinen. En rotfylt tann vil aldri forårsake tannverk igjen, siden nerven er fjernet.

Når trenger man rotfylling?

Når et hull i tannen har gjort at bakterier har kommet seg inn til nerven og forårsaket en infeksjon eller betennelse, må den rotfylles. Når nerven blir infisert, dør den. Betennelsen kan spre seg og forårsake smerte langs hele kjevebenet. Hvis ikke dette blir tatt hånd om kan det skape noen fryktelige smerter.

Kontakt oss i dag for en prat om tannbehandling i Budapest.

Merker jeg at jeg trenger rotfylling?

Du kan også ha fått betennelse i kjevebenet uten å kjenne smerter. I slike tilfeller kan man se på røntgenbilde at betennelsen har spredt seg.

Dette kan være farlig for utvikling av cyster eller spredning av infeksjon i bihuler. I slike tilfeller trenger man også rotfylling, selv om man ikke har smerter

Hvordan foregår en rotfylling?

Rotkanal

Tannlegen borer først opp tanna og fjerner de infiserte nervene med et spesielt instrument. Så spyles nervekanalene med bakteriedrepende middel. Etterpå legger tannlegen inn et bakteriedrepende middel og fyller igjen midlertidig. Dette er for å sikre at infeksjonen stoppes før tannen blir fylt igjen permanent.

Smertefri rotfylling hos Eurodent i Budapest

Du får bedøvelse slik at du ikke skal kjenne noen smerte under behandlingen.

Har du problemer med tennene? Kontakt vår pasientkoordinator hele dagen på telefonnummer 454 32 017.