21 06 66 68 Bestill time
Fellestur til Budapest med Eurodent

Er du usikker på om du vil klare deg språkmessig? Har du ikke lyst til å reise alene? Eller syns du det blir kjedelig å reise på egenhånd? Da er løsningen å være med på en fellestur sammen med oss.

Vi spanderer sightseeing og felles middag til alle deltakere på fellesturen.

I 2019 opprettet Wizz Air ny direkterute til Budapest. Selskapet flyr fra Oslo Lufthavn til Budapest på mandager, onsdager, fredager og søndager.

Vi følger deg gjennom hele reisen

Under våre fellesturer, vil en kundeansvarlig fra Eurodent i Norge reise sammen med deg og følge deg til din første konsultasjon ved tannklinikken i Budapest. Ved behov kan vi også være tilstede under hele behandlingsforløpet. Våre kundeansvarlige har lang erfaring med tannlegereiser og kjenner godt til hva de ulike behandlingene innebærer. Slik oppnår du som pasient høyest mulig grad av trygghet og følelse av å bli ivaretatt.

Les mer om trygg tannlegereise til Budapest her. 

Overnatting til lave priser

Vi anbefaler å søke på «hotell Budapest», for å finne rimelige overnattingsmuligheter. Sjekk gjerne hoteller på Buda-siden. Da får du kortere avstand til klinikken. Adressen er Fő utca 52, 1011 Budapest.

Kontakt oss for informasjon om neste fellestur

Kontakt oss for oversikt over neste fellestur! Kontakt vår pasientkoordinator hele dagen på telefonnummer 454 32 017.

Tilbakemelding fra noen av våre pasienter:

– Rask og effektiv behandling

«Jeg er veldig godt fornøyd med jobben og opplegget omkring behandlingen i Budapest. Det som var veldig avgjørende for meg var den raske og effektive behandlingen samt at dere har et “lokalkontor” i Oslo hvor man kan få oppfølging hvis nødvendig. Veldig greit for oss som bor slik at det ikke bare er å ta en svipp-tur til Budapest. En ting til som var kjempebra:
Alt papirarbeidet i forhold til Helfo ble ordnet av dere. SUPERT!!!”

Pasient fra Trøndelag.

– Kan virkelig anbefales

«Jeg var med på fellesturer i mai og sept. 2013. Alt var veldig godt tilrettelagt på Oslo kontoret. Ble hentet på flyplassen og kjørt tilbake. Tannlegetime var bestilt. Jeg satte inn 3 implantater pluss 1 bro og er veldig godt fornøyd. Profesjonelt personale og tannleger både i Oslo og Budapest. Kan virkelig anbefales; -også er Budapest en flott by.»

Anne, Oslo.