Vi behandlet 1 314 pasienter i forrige måned
21 06 66 68 Bestill time

Eurodent tannklinikk og oralkirurgi midt i hjerte av Budapest

Hos oss får du hjelp med implantater, implantatprotetikk og estetisk tannbehandling. Bestill time til første konsultasjon i dag på en av våre klinikker i Oslo, Bergen, Trondheim eller Alta


Bestille avtale og ikke glem den gratis konsultasjonen

Eurodent tannlegeklinikk i Budapest er en av de ledende tannklinikkene i Europa, med et team av erfarne tannleger og moderne utstyr. Klinikken har lang erfaring med å gi pasienter fra Norge og andre land høy kvalitet på tannbehandling til en brøkdel av prisen som tilbys i Norge. Eurodent tilbyr en rekke behandlinger for pasienter som ønsker å ta vare på tannhelsen sin, og spesielt for de som ønsker tannimplantat i utlandet.

Tannimplantater er en av de mest populære behandlingene som tilbys hos Eurodent, og det er ikke uten grunn. Implantater gir en permanent erstatning for mistede tenner, som ser og fungerer som dine egne tenner. Eurodent bruker bare toppmoderne teknologi og materialer for å sikre at implantatene er av høyeste kvalitet og varer livet ut. Klinikkens erfarne tannleger vil gi deg råd om hvilke implantater som passer best for dine individuelle behov, og gi deg en behandlingsplan som passer til din tannhelse.

Eurodent tilbyr også andre estetiske tannbehandlinger som kan hjelpe deg med å få et strålende smil. Tannbleking gir deg hvitere tenner på en enkel og smertefri måte, mens fyllinger kan erstatte gamle eller skadede fyllinger. Rotfyllinger og oral kirurgi kan hjelpe deg med å behandle skadede eller infiserte tenner, slik at du kan unngå tannuttrekk og bevare tannhelsen.

Hvis du trenger helproteser, vil Eurodents team av spesialister sikre at du får proteser som ser naturlige ut og passer godt til din munn. Klinikkens erfarne tannleger vil sørge for at prosessen er smertefri og gir deg en nyttig protese som passer til din tannhelse og livsstil.

Eurodent er opptatt av å gi deg god behandling og en hyggelig opplevelse fra første stund. Klinikken har et moderne og hyggelig miljø, og det er lett å komme dit fra Norge.

Slide
Spill avPlay
Slide
Spill avPlay
Slide
Spill avPlay
previous arrow
next arrow

Velg Eurodent – trygghet til en brøkdel av prisen

Det er ingen grunn til å betale for mye for tannlege. Hos Eurodent møter du et team av høyt kvalifiserte tannleger og spesialister, som dekker alle typer tannhelseproblemer og estetiske behandlinger, både i Norge og Budapest.

Trygt og effektivt

Eurodent tilbyr trygge og moderne behandlinger, utført av høyt kvalifiserte og profesjonelle tannleger.

Omsorg du kan stole på

Vi tar oss alltid tid til å forklare behandlingsalternativer og svarer på alle spørsmål du måtte ha.

Vi gir deg refusjon av reiseutgifter

Du får 1.000 kr til flybillett ved tannbehandling som overstiger 20.000 kr og 2.000 kr til flybillett ved tannbehandling som overstiger 40.000 kr.

Helfo-refusjon

Helfo-refusjon fra Norge, gjelder også når du velger tannbehandling i Budapest. Alle våre tannleger og spesialister ved Eurodent i Budapest er godkjente for Helfo-refusjon. Ring oss på 21 06 66 68 for mer informasjon om tannbehandling i Budapest!

FAQ

Å innsette tannimplantat er noe av det minst traumatiske vi gjør i tannlegestolen. Dette gjøres utelukkede av kirurger ved vår praksis, du får vanlig lokalanestesi og prosedyren er rask og smertefri. Etter behandlingen får du normalt resept på antibiotika, og smertestillende du kan bruke ved behov.

Hva som er best avhenger av situasjonen til den enkelte pasient. Er tenner som skal fungere som pilarer til å bære tannbroen eller friske, dvs. uten store fyllinger, fraktur eller kroner, anbefaler vi å innsette implantat. Dette er det mest vevsbesparende. I tilfeller hvor nærliggende tenner tidligere er behandlet vil vi vurdere å anbefale tannbro som et godt alternativ.

Det er ingen enkel svar på dette! Det avhenger av behandling vi gjør, din alder, dine forventinger, om du får refusjon fra HELFO, m.m. Normalt vil en akuttime koste mellom 1500 – 3000 kr. I alle andre tilfeller anbefaler vi en konsultasjon med røntgen hvor vi lager en grundig og komplett behandlingsplan med priser forut for oppstart.

Noe av det viktigste vi gjør er å sørge for at pasientene føler seg ivaretatt i tannlegestolen. Det er viktig at du som pasient forteller oss om dine forventninger, ev. fobier, slik at vi kan tilpasse behandlingen best mulig etter dine behov. Vi ønsker at alle pasienter skal ha et langsiktig samarbeid og oppfølging hos oss, og da er førsteinntrykk viktig, men også følelsen at du blir lyttet til og at du opplever at du har kontroll i tannlegestolen. Vi er dyktige på å gi god informasjon og setter alltid pasienten i førersetet!

Prisen på en fylling bestemmes av størrelsen på den, og ligger normalt på mellom 1.250 kr – 1.950 kr. Ved behov for særlig store fyllinger vil vi anbefale porselenskroner for mest langvarig løsning.

Proteser er en rask og estetisk erstatning av tenner. Dette er en rimelig og enkel uttakbar løsning for å gjennopprette tyggefunksjon og erstatte manglende tenner. Proteser kan for mange dessverre oppleves plasstrengende og det er en realitet at akrylet i munn, så vel som ved behov for en ganeplate, vil hemme både smak og tale til en viss grad. Dette er viktig å ha en god kommunikasjon med tannlegen om før, under og etter slik behandling.

Velkommen til Eurodent – din tannklinikk for kvalitetsbehandling til konkurransedyktige priser!

Med tannklinikker i både Norge og Budapest, kan vi tilby smertefrie og trygge tannlegebehandlinger på våre klinikker i Oslo, Bergen, Trondheim og Budapest, inkludert komplette implantater. Hos oss finner du alle tannlegetjenester, som rotfylling, kroner, tannbleking, trekking og behandling av hull, infeksjoner og tannverk.

Vi hjelper deg med å oppnå et sunt og vakkert smil som varer livet ut!