21 06 66 68 Bestill time
Det jobbes i Eurodents tanntekniske laboratorium

Vi har sett nytten og besparelsen av kostnader ved å ha eget tannteknisk laboratorium. Vi har ansatt høyt utdannede tannteknikere og spesialister i modellering av tenner. Tannteknikerne våre gir deg kroner og proteser som tilpasses ditt behov. Den høye kvaliteten på arbeid og materialer er en selvfølge. 

Eget tannteknisk laboratorium – en fordel for deg

De fleste tannlegene i Norge lar andre ta seg av produksjon kroner og proteser. Vi har valgt å etablere et fullt utstyrt laboratorium som ligger vegg i vegg med klinikken vår i Budapest. Ventetiden på nye tenner blir meget kort, kvaliteten er høy, du får trygghet gjennom personlig service, og prisen ligger veldig langt under hva du måtte ha betalt i Norge.

Samarbeid mellom tanntekniker og tannlege

Tannteknikerne og tannlegene samarbeider for at du skal få det beste resultatet på de nye tennene dine, enten du trenger bare en krone, eller om du skal ha et sett nye tenner.

Vi har egen tannlab i Budapest.

CAD/CAM teknologi

Eurodent har kjøpt inn den nye digitale CAD/CAM teknologien. CAD/CAM lager kroner med 3D scanning. 3D scanning av tenner gir høy kvalitet med presisjon på fargegjengivelse, på kortere tid enn et manuelt system.

Tannteknikerne er stolte av sitt fag

Tannteknikerne våre legger all sin ære i å produsere kroner, proteser og broer med meget høy kvalitet og styrke. Vårt Giroform modelleringsystem fra Armann Girrbach er det beste modelleringssystemet til nye tenner. 

Proteser, broer og kroner frie for nikkel-legeringer

Shera Alloy er et metallet uten nikkel. Det er kjent for å ha en unik styrke til bruk i kjernen på tannkroner. Du trenger ikke å være redd for å få metallallergi. 

Kontakt oss i Eurodent om du har spørsmål.