21 06 66 68 Bestill time

Vi har 14 tenner i hver kjeve, – 28 tenner til sammen. Du kan redusere kostnaden betydelig ved å bestille 12 tenner til hver kjeve. Her er det veldig mye penger å spare på å ta behandlingen ved tannklinikken vår i Budapest! Når du skal ha implantatkirurgi i Budapest vil det ta to dager, – tre dager hvis du skal ha flere enn 3 implantater. Garanti og oppfølging skjer ved en av tannklinikkene våre hjemme i Norge.

Nødvendig forberedelse til implantatkirurgi

Tennene du har igjen må trekkes når du skal erstatte hele kjeven med implantater.Dette kan du gjøre ved en av klinikkene våre i Norge før du drar til Budapest. Det vil gå 3-4 måneder før kjeven er grodd skikkelig. Tannlegen gir deg en midlertidig protese mens du venter.

Implantatkirurgi

Når kjeven din er grodd, reiser du til Budapest og får satt inn de 8 implantatene som det nye tannsettet ditt skal festes i. Det blir tilsammen 8 implantater når du skal ha nye tenner både oppe og nede. Hvis det er bare en av kjevene dine som trenger nye tenner, får du 4 implantater. Stingene taes ved en av klinikkene våre i Norge etter ca 10 dager. Det kan bli litt hevelse i tannkjøttet etterpå. 4-6 måneder senere er alt klart til å sette inn det nye tannsettet. I de månedene bruker du den midlertidige protesen tannlegen har laget til deg.

Porselenskroner

Det nye tannsettet ditt lages ved det tanntekniske laboratoriet vårt som ligger rett ved klinikken i Budapest. Protesen(e) limes fast i implantatene med et spesiallim. Protesen(e) sitter så godt at du kan bruke dem som helt vanlige tenner. Nå kan du glede deg over helt nye tenner og et hvitt og fint smil!

God bedøvelse under behandlingen

Du får god lokalbedøvelse og vil ikke kjenne noen ting under innsetting av implantat. Det kan bli litt ømt og hovent etterpå. Tannlegen din skriver ut smertestillende medisiner som hjelper godt. Du skal bruke antibiotika en ukes tid for å være sikker på at du ikke får infeksjon i sårene.

Hvilke forhåndsregler må jeg ta?

Det er helt normalt at det blir litt hevelse i munnen etter implantatkirurgi. Det hjelper godt å avkjøle hevelsen med en frossen grønnsakspose som er pakket inn i et håndkle.

Tennene må renses og pusses grundig med tannbørste etter hvert måltid i 7 dager når du har fått satt inn implantat. Antiseptiske produkter som Curasept, Chlorhexamed og Corsodyl egner seg bra til dette. Kamillete er en naturlig te som er kjent for å få sår til å gro fortere.

Spørsmål og svar om implantatkirurgi:

Kan jeg røyke eller drikkealkohol?

Du må vente med alkohol og tobakk i en uke.

Implantatbro komplisert.

Kan jeg jobbe som jeg pleier etter innsetting av implantat?

Ja, men du må være forsiktig med tunge løft og arbeid som gjør deg kortpustet.

Er det noe i forhold til mat jeg skal passe på?

Ja. Unngå alt av meieriprodukter en uke, og spis så lite sukker som mulig!

Ta kontakt med oss for å få nye tenner til priser du bare kan drømme om! Kontakt vår pasientkoordinator hele dagen på telefonnummer 454 32 017.