Vi behandlet 1 314 pasienter i forrige måned
55 61 20 90 Kontakt oss Online timebestilling

Eurodent tannlegeklinikk og oralkirurgi i Bergen sentrum

Hos oss får du hjelp med implantater, tannregulering og estetisk tannbehandling

Eurodent er en av Bergens mest anerkjente tannlegeklinikker. Hos oss tilbyr vi en rekke avanserte og toppmoderne tannlegebehandlinger, enten du ønsker det perfekte smil eller opplever smerter og tanntap som følge av tannhelseproblemer. Vårt erfarne team av tannleger og spesialister tilbyr alt fra tannimplantater til tannbleking, tannkrone og oral kirurgi.

Hvis du har mistet en eller flere tenner, kan vi tilby avansert tannimplantatbehandling for å erstatte manglende tenner. Våre spesialister på tannimplantater vil gi deg en grundig konsultasjon og veiledning om prosessen og behandlingsalternativer som passer best for deg.

Vi tilbyr også andre populære behandlinger som fyllinger, rotfyllinger, oral kirurgi og tanntrekking, helproteser og gebiss, tannbleking og tannregulering i Bergen. Vårt erfarne team av tannleger vil gi deg personlig veiledning og rådgivning om hvilke behandlinger som passer best for din situasjon.

Vi har også meget høy kompetanse og forståelse for tannlegeskrekk.  Vårt team av imøtekommende og forståelsesfulle tannleger og tannpleiere, vil gi deg en trygg og omsorgsfull opplevelse, slik at du føler deg så komfortabel og avslappet som mulig under behandlingen.

Vi tilbyr også full narkose for de som foretrekker det. For oss er det avgjørende at ingen pasienter skal kjenne på ubehag og smerte under behandlingen hos oss.

Vi vet at tannproblemer kan oppstå akutt. Eurodent tilbyr tannlegevakt i Bergen. Vår tannlegevakt er alltid tilgjengelig når du trenger profesjonell tannlegebehandling, slik at du kan få øyeblikkelig hjelp når du trenger det.

Hos Eurodent i Bergen vil du oppleve omsorgsfull og profesjonell service fra vårt erfarne team av tannleger og spesialister. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og skreddersydde behandlingsplaner for å møte dine spesifikke behov. Besøk oss i dag for å oppleve vårt engasjerte team og enestående tannbehandling.

Slide
Spill avPlay
Slide
Spill avPlay
Slide
Spill avPlay
previous arrow
next arrow

Velg Eurodent – trygghet til en brøkdel av prisen

Det er ingen grunn til å betale for mye for tannlege. Hos Eurodent møter du et team av høyt kvalifiserte tannleger og spesialister, som dekker alle typer tannhelseproblemer og estetiske behandlinger, både i Norge og Budapest.

Trygt og effektivt

Eurodent tilbyr trygge og moderne behandlinger, utført av høyt kvalifiserte og profesjonelle tannleger.

Omsorg du kan stole på

Vi tar oss alltid tid til å forklare behandlingsalternativer og svarer på alle spørsmål du måtte ha.

Nye og gamle pasienter i Bergen

Eurodent i Bergen tar imot nye og gamle pasienter. Våre tannleger og spesialister kan gi deg alt fra mindre behandlinger og kontroller til store og kompliserte tannbehandlinger. Vi ønsker å gi deg god tannhelse til en rimelig pris, med høye krav til kvalitet og garanti for behandling. Våre team av tannleger og spesialister med solid utdannelse og erfaring står klare til å gi deg en trygg og god tannbehandling.

Eurodent gir garanti og oppfølging i Norge

Eurodent er den eneste tannklinikken i Norge som gir deg en garanti og oppfølging hjemme i Bergen når du mottar tannbehandling på vår klinikk i Budapest. Eurodent er derfor den sikreste måten du kan velge når du har tannbehandling i utlandet. Alle våre tannleger og spesialister i Norge og Budapest er godkjent for Helfo -refusjon.

Spar tusenvis av kroner på tannbehandling i Budapest

For deg som trenger store tannbehandlinger er det veldig mye penger  å spare på å velge vår klinikk i Budapest. Tannlegene våre i Bergen gir deg forberedende behandling  og plan for behandlingen, før du reiser. Personalet vårt kan hjelpe deg med bestilling av reise, opphold og tannlegetimer hos spesialistene våre i Budapest.

Eurodent spanderer flybilletten!

Når du skal ha store tannbehandlinger i Budapest så spanderer Eurodent flybiletten for deg! Bestill din time hos Eurodent i Bergen på telefon 55 61 20 90.

FAQ

Å innsette tannimplantat er noe av det minst traumatiske vi gjør i tannlegestolen. Dette gjøres utelukkede av kirurger ved vår praksis, du får vanlig lokalanestesi og prosedyren er rask og smertefri. Etter behandlingen får du normalt resept på antibiotika, og smertestillende du kan bruke ved behov.

Hva som er best avhenger av situasjonen til den enkelte pasient. Er tenner som skal fungere som pilarer til å bære tannbroen eller friske, dvs. uten store fyllinger, fraktur eller kroner, anbefaler vi å innsette implantat. Dette er det mest vevsbesparende. I tilfeller hvor nærliggende tenner tidligere er behandlet vil vi vurdere å anbefale tannbro som et godt alternativ.

Det er ingen enkel svar på dette! Det avhenger av behandling vi gjør, din alder, dine forventinger, om du får refusjon fra HELFO, m.m. Normalt vil en akuttime koste mellom 1500 – 3000 kr. I alle andre tilfeller anbefaler vi en konsultasjon med røntgen hvor vi lager en grundig og komplett behandlingsplan med priser forut for oppstart.

Noe av det viktigste vi gjør er å sørge for at pasientene føler seg ivaretatt i tannlegestolen. Det er viktig at du som pasient forteller oss om dine forventninger, ev. fobier, slik at vi kan tilpasse behandlingen best mulig etter dine behov. Vi ønsker at alle pasienter skal ha et langsiktig samarbeid og oppfølging hos oss, og da er førsteinntrykk viktig, men også følelsen at du blir lyttet til og at du opplever at du har kontroll i tannlegestolen. Vi er dyktige på å gi god informasjon og setter alltid pasienten i førersetet!

Prisen på en fylling bestemmes av størrelsen på den, og ligger normalt på mellom 1.250 kr – 1.950 kr. Ved behov for særlig store fyllinger vil vi anbefale porselenskroner for mest langvarig løsning.

Proteser er en rask og estetisk erstatning av tenner. Dette er en rimelig og enkel uttakbar løsning for å gjennopprette tyggefunksjon og erstatte manglende tenner. Proteser kan for mange dessverre oppleves plasstrengende og det er en realitet at akrylet i munn, så vel som ved behov for en ganeplate, vil hemme både smak og tale til en viss grad. Dette er viktig å ha en god kommunikasjon med tannlegen om før, under og etter slik behandling.

Velkommen til Eurodent – din tannklinikk for kvalitetsbehandling til konkurransedyktige priser!

Med tannklinikker i både Norge og Budapest, kan vi tilby smertefrie og trygge tannlegebehandlinger på våre klinikker i Oslo, Bergen, Trondheim og Budapest, inkludert komplette implantater. Hos oss finner du alle tannlegetjenester, som rotfylling, kroner, tannbleking, trekking og behandling av hull, infeksjoner og tannverk.

Vi hjelper deg med å oppnå et sunt og vakkert smil som varer livet ut!

Google anmeldelser
4.7
Basert på 177 vurderinger
js_loader
Google anmeldelser
4.7
Basert på 177 vurderinger
js_loader