21 06 66 68 Bestill time
Grafisk fremstilling av frisk tann

Eurodent i Budapest gir deg tannbehandling av høy kvalitet med 70% prisreduksjon. Våre tannleger i Budapest er spesialister med lang erfaring i sitt felt. De har behandlet tusenvis av pasienter fra Norge og resten av Europa.

Eurodent gir oppfølging i Norge, når du velger tannbehandling i utlandet.

Tannbehandling i Budapest

Vi gir deg den tryggeste veien til tannbehandling i utlandet. Du får behandlingsplan og fastpris ved en av våre klinikker i Norge før du drar. Behandlingsplanen sendes elektronisk til Eurodent i Budapest. Slik gir vi våre tannspesialister i Budapest full oversikt over hva du skal ha hjelp til. Prisene på tannbehandling i utlandet er langt lavere, enn her hjemme.

Vi ordner alt det praktiske og gir deg norsktalende pasientkoordinator i Budapest

Vårt servicekontor bestiller reisen, hotell og timeavtaler hos tannlegen i Budapest. Du blir møtt på flyplassen, og vår sjåfør frakter deg til hotellet. Det koster ingenting ekstra. Vår egen, norsktalende pasientkoordinator hjelper deg under oppholdet, og svarer på alle spørsmål du måtte ha.

Tannbehandling i Budapest:

Tannteknisk laboratorium

Vårt tanntekniske laboratorium ligger ved siden av klinikken. Din tanntekniker vil sørge for at du får et resultat som holder et høyt faglig nivå og er estetisk perfekt . Tannteknikerne våre er kjent over hele Europa for å være meget dyktige.

Dekning av reiseutgifter

Vi dekker reiseutgiftene dine med kr. 1000,- for tannbehandling som overstiger 20.000,- kr , og kr. 2000,- når du skal ha tannbehandling som overstiger 40.000,- kr.

Se Budapest

Hvorfor ikke kose deg på storbyferie samtidig som du får et nytt smil og god tannhelse? Budapest har mye å by på, enten du er interessert i shopping til sjokkerende lave priser, restaurantbesøk med nydelig mat, muséer, eller byens arkitektur og historie. Din pasientkoordinator vil hjelpe deg slik at du får mest mulig ut av turen.

Refusjon fra Helfo, også ved tannbehandling i utlandet

Refusjonsordningen fra Helfo gjelder ved tannbehandling i Budapest. Tannspesialistene ordner papirene for deg. Vårt servicekontor skriver søknaden og sender den til rette instans.

Ta det første skrittet til god tannhelse- ring og gjør din avtale nå! Kontakt vår pasientkoordinator hele dagen på telefonnummer 454 32 017.