21 06 66 68 Bestill time

Spar opptil 70% på tannbehandlingen din.

Eurodent gir deg den tryggeste veien til tannbehandling i utandet. Du får kartlegging og behandlingsplan ved en av våre klinikker i Norge før du drar. Behandlingsplanen sendes over til Eurodent i Budapest. Våre høyt utdannede tannspesialister har dermed full oversikt over hva slags behandling du skal ha når du kommer til første time. Eurodent er alene om å gi oppfølging og garanti i Norge når du velger å reparere tennene dine i Budapest. Prisene på tannbehandling i Budapest er langt lavere, enn her hjemme.

Vi ordner alt og gir deg norsktalende pasientkoordinator i Budapest

Eurodent hjelper deg med bestilling av reisen, overnatting og timeavtaler hos tannlegen i henhold til behandlingsplanen som er sendt over fra Eurodent i Norge. Du blir møtt på flyplassen i Budapest og kjørt til hotellet du skal bo på, uten noen form for ekstra kostnad. Sjåføren vår kjører deg til din første timeavtale på tannklinikken. Vår egen, norsktalende pasientkoordinator bistår deg med alt du trenger under hele oppholdet.

Les spørsmål og svar om tannbehandling i Budapest her. 

Tannbehandling som utføres i Budapest:

Tannteknisk laboratorium

Vårt tanntekniske laboratorium ligger vegg i vegg med klinikken. Din tanntekniker vil gjøre alt for å sikre at du får et resultat som er estetisk perfekt . Tannteknikerne våre er kjent for å holde et meget høyt faglig nivå.

Refusjon av reiseutgifter

Vi dekker reiseutgiftene dine med kr. 1000,- for tannbehandling som overstiger 20.000,- kr , og kr. 2000,- når du skal ha tannbehandling som overstiger 40.000,- kr.

Se Budapest

Hvorfor ikke ta en storbyferie samtidig som du får et nytt smil og god tannhelse? Budapest er en vakker by med veldig mye å by på, enten du er interessert i shopping til sjokkerende lave priser, restaurantbesøk med nydelig mat, muséer, eller byens historie. Din pasientkoordinator vil hjelpe deg å velge det beste uansett hva du foretrekker.

Refusjon fra Helfo

Refusjonsordningen fra Helfo gjelder også ved tannbehandling i Budapest. Alle våre tannleger og spesialister i Budapest er godkjente for Helfo-refusjon, og hjelper deg med søknaden.

Ta det første skrittet,- bestill time nå!

Kontakt vår pasientkoordinator hele dagen på telefonnummer 454 32 017.