21 06 66 68 Bestill time
Glad tannlegepasient

Mange tror at den store prisforskjellen mellom behandlinger i Norge og utlandet forsvinner om de legger til reisekostnader. Dette er ikke tilfelle: Norwegian, WizzAir og SAS har lave priser på flybilletter til Budapest, – fra 350,- kr. en vei.

Eurodent dekker reisekostnader

Gratis flyreise til Budapest! Benytt Eurodent sin verdikupong for flybillett på opptil kr.2.000, gjelder alle behandlinger over kr. 40.000. For behandlinger på over kr. 20.000 gir vi deg 1.000 i rabatt.

I 2019 opprettet Wizz Air ny direkterute til Budapest. Selskapet flyr fra Oslo Lufthavn på mandager, onsdager, fredager og søndager.

Bestill overnatting gjennom oss

Les mer om hoteller vi anbefaler her.

Eurodent ordner alt

Vi arrangerer reisen din og gir deg norsktalende personell som tar vare på deg på alle måter i Budapest. Vår sjåfør henter deg på flyplassen og kjører deg til ditt hotell uten at det koster deg noe ekstra.

Lengde på oppholdet

Ved større behandlinger trenger du å være i Budapest en uke, eller fem virkedager. Ved mindre behandlinger er det nok med to-tre dager.

Har du spørsmål om tannbehandling i utlandet?

Kontakt vår pasientkoordinator hele dagen på telefonnummer 454 32 017. Vi bistår deg med hele prosessen.

Vi har klinikker i OsloBergenTrondheim og Budapest – og vi følger deg selvsagt tett opp når du er hjemme i Norge. Hos Eurodent er du i de tryggeste hender.