21 06 66 68 Bestill time
Røntgenbilde sinusløft

Sinusløft til en mye bedre pris ved vår tannklinikk i Budapest!

Hvis du trenger sinusløft må du beregne en ukes opphold i Budapest. Norsk garanti og oppfølging hjemme. Vi ordner alt med søknaden om Helfo-refusjon.

Hva er Sinusløft og når er det nødvendig?

Sinusløft er en benoppbygging i bihulene hvor kirurgen legger ben til overkjeven omkring kjevebihulen. Noen ganger er dette nødvendig for å få nok høyde på kjevekammen til å operere inn tannimplantater i området der det skal settes inn nye jeksler. Våre oralkirurger ved Eurodent i Budapest er blant de mest erfarne i Europa på denne type operasjon.

Inngrepet skjer under god lokalbedøvelse. Det legges et snitt i tannkjøttet slik at benet kommer til syne. Kirurgen lager en liten oval åpning i benet, før han transplanterer et lite ben av pasientens eget. Slik får du økt tykkelse på kjevebenet. Når dette er nødvendig gjøres det som regel i samme operasjon som når du får implantater.

Sinusløft kan gjøres med flere varianter av teknikker, avhengig av pasientens benbygning i munnen.

Bentransplantasjon

I noen tilfeller må kjevebenet rundt fortennene bygges opp hvis de nye tennene dine skal bli rette og fine når de settes inn. Her er det også mange teknikker som brukes, avhengig av hvilken tilstand kjeven din er i. Kirurgen vår vil gi deg all informasjon du trenger dersom du må ha bentransplantasjon eller sinusløft.

Ta steget, kontakt oss i dag for innledende prat om et helt nytt smil til redusert pris i Budapest.

Kontakt vår pasientkoordinator hele dagen på telefonnummer 454 32 017.