21 06 66 68 Bestill time

En fast bro kan erstatte en eller flere tenner. Den kan lages som en treleddet bro, eller en hel bro. Tannlegen setter kroner på tennene ved siden av det åpne rommet. Den nye tannen sitter fast mellom disse kronene. Slik får du en ny tann der det før var et åpent hull. En fast bro tar 3 virkedager i Budapest, og du får norsk garanti og all oppfølging hjemme.

Under halve prisen i Budapest

Hvorfor ikke ta en storbyferie og få tannbro til langt under halve prisen ved vår tannklinikk i Budapest? Vårt tanntekniske laboratorium ligger vegg i vegg med klinikken, så her får du den nye broen din på rekordtid.

Metallkeramist tannbro hos Eurodent i Budapest koster fra 7 420 kroner (2 585 x 2 bropilar + 2 250 broledd), du sparer opptil 10.000 kroner sammenlignet med norske tannleger.

Bestill din konsultasjon i dag og få et fastpristilbud på bro!

Kontakt vår pasientkoordinator hele dagen på telefonnummer 454 32 017.

Nødvendige forberedelser før innsetting av fast bro

Når du skal ha en bro vil tennene ved siden av den manglende tannen bli slipt og tilpasset til en krone. Broen skal festes i disse tennene. Da er det viktig at de er friske og frie for hull. Hvis for mye av tannsubstansen er borte i tennene broen skal festes i, vil det være nødvendig med en rotfylling.

Avstøpning av tennene dine

tannbro

Når tennene dine er ferdig klargjort vil tannlegen ta en avstøpning og gi til tannteknikeren som får et nøyaktig bilde av hvordan broen skal bli. Det tanntekniske laboratoriet vårt som lager broen, ligger vegg i vegg med klinikken.

Fargen på broen

Du vil få farge på broen som er mest mulig lik de andre tennene dine. Ved hjelp av en skanning av tennene dine vil tannteknikeren se hvordan den skal være. Du kan velge fargen sammen med tannteknikeren.

En midlertidig bro

Tannlegen gi deg en midlertidig bro mens du venter på den nye. Det tanntekniske laboratoriet vårt i Budapest lager den nye broen til dagen etter.

Broen skal settes inn

Nå skal den nye broen settes inn i munnen din. Tannlegen fester den med et spesiallim som er så sterkt at du kan bruke broen slik du bruker resten av tennene dine, etter bare et par timer.

Kontakt oss for en avtale om den tryggeste veien til tannbehandling i utlandet!

Kontakt vår pasientkoordinator hele dagen på telefonnummer 454 32 017.