21 06 66 68 Bestill time
Helprotese, også kalt gebiss

Hvis du mangler alle tennene, er en tradisjonell helprotese løsningen for deg. Vi kan gi deg nye tenner som festes på klips. Et annet, mindre faglig begrep man bruker om denne formen for tannerstatning, er gebiss.

Pris på gebiss og helprotese

Se våre priser her

Ta kontakt med oss for mer informasjon om din nye helprotese.

Et sparsomt alternativ

Her er det store summer å spare hvis du tar behandlingen ved tannklinikken vår i Budapest! Vi hjelper deg med Helfo-refusjon både ved tannbehandling i utlandet, og hjemme i Norge.

Erstatte tennene dine med gebiss

Det vanligste er å ha 28 tenner i munnen, 14 i hver kjeve. Med helprotese får du 28 nye tenner du kan tygge med og bruke som vanlige tenner.

Forberedelse

Først må det du har igjen av tenner og røtter trekkes. Da får du en midlertidig protese som du skal bruke mens sårene etter tanntrekkingen gror. Dette tar 3-4 måneder.

Sette inn proteser

Protesene dine skal festes med lim, og vil være enkelt å ta inn og ut for rengjøring morgen og kveld.

Tannprotese

Nå skal de nye tennene dine på plass. Tannlegen din tar flere avtrykk for å lage en protese som passer deg perfekt. Protesen sitter fast og du bruker tennene dine på vanlig måte. Nå har du helt nye og funksjonelle tenner, og et vakkert smil!

Tilvenning til den nye protesen din

Munnen din skal bli vant til protesen. Dette kan ta litt tid. Hvis protesen ikke sitter slik den skal eller du får andre problemer, vil vi hjelpe deg med å tilpasse den.