21 06 66 68 Bestill time

Tannklinikken vår i Budapest gir deg porselenskroner til priser du bare kan drømme om i Norge! Norsk garanti og oppfølging ved en av våre klinikker her hjemme er en selvfølge. Du trenger å være i Budapest i 5 virkedager for å fullføre behandlingen med porselenskroner og tannbroer.

Hvis en eller flere av tennene dine har skader vil de bli like fine igjen med porselenskroner.

Porselenskroner kan også brukes til å erstatte manglende tenner, enten som en enkelt tann fastmontert på et implantat, eller på en tannbro.

Spar på tannkroner i Budapest

Tannkroner laget av porselen med metallkjerne koster ca. 2.585,- NOK i Budapest. Metallfrie kroner laget av Zirkonium koster ca. 3.500,- NOK Du sparer opptil 70 % i forhold til priser hos norske tannleger.

Slik får du reparert tennene dine med porselenskrone

Tannkrone

Tannen din slipes for å passe til kronen. Tannlegen tar så en avstøpning av tannen din og skanner fargen på tennene ved siden av den som skal repareres. Du velger fargen på den nye kronen ved å sammenligne med en fargeskala. Tannlegen gir deg en midlertidig krone mens du venter på den nye. Det tar bare en dag ved tannklinikken vår i Budapest. Når tannteknikeren kommer med porselenskronen din vil tannlegen feste den med et spesiallim.

Bestill konsultasjon hos din tannlege idag.

Er det smerter etter innsetting av porselenskrone?

Etter at bedøvelsen går ut kan det føles litt ømt en stund. Reseptfrie, smertestillende eller inflammasjonshemmende midler vil være til god hjelp.

Nervene danner et nytt beskyttende lag og all ømhet forsvinner etter 2-4 uker.

Du kan bruke porselensbroen som vanlig et par timer etter at den er satt på plass.

Bittet ditt trenger å venne seg til de nye tennene. Derfor anbefaler tannlegen at du tygger forsiktig den første uken. Slik forebygger du skade på porselenskronen din.

Velg mellom porselenskroner med metall, eller uten metall

Porselenskrone med Zirkonium

Porselenskrone med Zirkonium er metallfri og den mest moderne innen porselenskroner. Zirkonium gjør kronen gjennomhvit og gjør den perfekt til bruk for å erstatte tenner. Zirkonium tåler høyt trykk ved biting og tygging og brukes som en vanlig tann.

Dagens tannbehandling stiller krav til miljøet. Valg av miljøvennlige materialer er viktig for at du ikke skal få allergiske reaksjoner på metall når du får nye tenner. Zirkonium er metallfritt og oppfyller alle miljøkrav, samtidig som det er et sterkt materiale. Zirkonium til tannlegebruk er utviklet i Tyskland.

Velg Zirkonium og få et pent, sterkt og miljøvennlig resultat!

Gjennomskinnelighet

Zirkonium er et gjennomhvitt materiale som er lett å tilpasse fargen på de andre tennene dine. Zirkonium anbefales spesielt for deg som er opptatt av hvordan det synlige resultatet blir, og for deg som skal reparere tenner som er synlige når du smiler.

Zirkoniums unike styrke og holdbarhet

Zirkonium gir porselenskronen en styrke og en holdbarhet som gjør at du kan bruke tennene dine til alt du har gjort før, enten det er fortenner, hjørnetenner eller jeksler som må byttes.

Har du metallallergi?

Zirkonium inneholder ingen metaller og er trygt å velge hvis du har metallallergi.

Ren porselenskrone

Kroner i ren porselen er godt egnet til å erstatte fortenner som er misfarget, eller når du vil tette igjen gliper mellom fortennene.

Porselenskrone uten sterk kjerne

Når den sterke kjernen i tannen din er intakt, trenger du ingen sterk kjerne i porselenskronen. Porselenskrone uten den sterke kjernen er det beste alternativet når du skal reparere tenner som ikke brukes til hard tyggebelastning.

Mange muligheter

Når du har fortenner eller hjørnetenner som trenger et nytt utseende, er en ren porselenskrone det beste valget. Den er mer stabil enn en skallfasett. Prisen for ren porselenskrone er den samme som for skallfasett.

Porselenskrone brent til metall

Det billigste alternativet når du skal reparere en ødelagt tann, er å få en porselenskrone brent til metall. Den har samme styrke som porselenskrone med Zirkonium, men med metall i kjernen. Porselenskrone brent til metall lages av japansk Noritake-porselen eller Ivoclar, tysk porselen.

En porselenskrone brent til metall ser ut som en helt vanlig tann. Hvis du ser veldig nøye etter kan du se forskjell på en porselenskrone brent til metall, og dine andre tenner. Denne kronen passer derfor best til å erstatte jeksler som du vanligvis ikke ser. Hvis smilet ditt er veldig viktig for deg, anbefaler Eurodent porselenskrone med zirkonium til fortenner og hjørnetenner.

Les mer om tannbehandling i utlandet her.

Vil du vite mer om å få porselenskroner i Budapest? Kontakt vår pasientkoordinator hele dagen på telefonnummer 454 32 017.