21 06 66 68 Bestill time

Dag Fosen forteller at det ble oppdaget at han hadde tre sett tenner for seks år siden. Det betydde at han måtte ha flere dyre operasjoner. 

– Det var da jeg oppdaget Eurodent i Budapest, og at jeg kunne spare veldig mye penger på behandlingen ved å dra dit, sier han. 

Dag er så fornøyd med behandlingen hos Eurodent at han har lagt alle sine tannlegebesøk til Budapest i de seks årene siden han var ferdig med operasjonene. Han har i tillegg blitt så glad i byen at han reiser to ganger i året. Flyturen er kort, og han blir alltid hentet på flyplassen av Eurodents sjåfør som kjører han dit han skal bo.

Personalet i Budapest stiller opp på alle mulige måter

– Tannlegene er meget dyktige, og personalet hos Eurodent i Budapest stiller opp på alle mulige måter, forteller han videre. – De organiserer fritidsaktiviteter, billetter og transport til severdigheter, og alt annet du kan tenke deg. 

Pasientene kan alltid komme til Eurodent i Budapest, også når de ikke har time til behandling. Her treffer de andre i samme situasjon og kan dele erfaringer som angår tannhelsen deres.

Har anbefalt Eurodent videre

Dag har anbefalt Eurodent til flere av kameratene sine, og kommer til å fortsette med det. Han gjør det fordi han vet at de vil få utmerket tannbehandling, og at de blir ivaretatt på alle mulige måter. 

Kontakt din Eurodent-klinikk i dag, dersom du ønsker tannbehandling i Budapest. Ring vårt sentralbord nummer 45 26 88 00, og bli satt over til ønsket klinikk i OsloBergenTrondheim eller Alta.