21 06 66 68 Bestill time

Magnar Smørdahl har tannkjøttsykdommen periodontitt og følgelig store behov for tannbehandling. Han fikk høre om Eurodent gjennom en kompis, og tok kontakt med klinikken i Oslo. Der fikk han time til utredning og prisoverslag.

Forberedende behandling ble gjort hjemme i Norge før han reiste til Budapest

– Jeg får refundert mye av kostnadene til behandlingen her nede fra Helfo på grunn av sykdommen min, sier han. 

Likevel sparer han tusenvis av kroner på å legge det meste av tannbehandlingen til Eurodent i Budapest. 

Samme profesjonelle behandlingsrutiner som på Tannlegehøyskolen

Magnar har blitt behandlet på Tannlegehøyskolen i Oslo tidligere, og forteller at Eurodent i Budapest har de samme profesjonelle behandlingsrutinene som dem. Han syns dessuten det er betryggende at Eurodent har tannlegekontorer i Norge som gir oppfølgende behandling. 

–  Jeg ble hentet på flyplassen. Eurodent hadde ordnet leilighet rett i nærheten av klinikken til en billig penge. De kjører meg tilbake til flyplassen når jeg skal hjem igjen. Helt topp service!

Magnar anbefaler Eurodent til alle som trenger tannbehandling. Han har allerede anbefalt Eurodent til flere av sine arbeidskolleger. 

– Eurodent ivaretar pasientene sine på en måte som ikke kan bli bedre, avslutter han. 

Kontakt din Eurodent-klinikk i dag, dersom du ønsker tannbehandling i Budapest. Ring vårt sentralbord nummer 45 26 88 00, og bli satt over til ønsket klinikk i OsloBergen eller Trondheim.