21 06 66 68 Bestill time
Morten Hernæs

Etter mange år hos flere tannleger med varierende resultat, var jeg lei av å få dårlig behandling til høye priser. I tillegg hadde jeg ekstrem tannlegeskrekk som gjorde meg enda mer negativ til den behandlingen jeg hadde fått tidligere.

Tryggheten ble avgjørende

Jeg surfet på internett etter tannleger som kunne bistå med mer enn andre tannleger, og endte opp hos Eurodent. Etter dette ble det gjort avtale om at jeg skulle ha en time for gjennomgang ved klinikken i Oslo. Med en gang jeg kom inn døren hos Eurodent følte jeg en ro jeg aldri før hadde opplevd. Skrekken for tannleger forsvant med en gang. Tannlegen viste seg å være en hyggelig, velstelt og erfaren mann. Eurodent i sin helhet ble valgt på mange grunnlag. Men service, pris, erfaringen tannlegene deres hadde, samt atmosfære i lokalene, var avgjørende.

Forbehandling ved Eurodent i Oslo

Det som ble gjort med tennene mine i Oslo før jeg dro til Budapest, var å trekke 5 stykker, samt rengjøre for tannstein. Det ble påvist periodontitt, tannkjøttsykdom. Behandlingen ble gjort i løpet av 6-8 uker, og resultatet var enestående.

Min hverdag før behandlingen

Min hverdag før jeg fikk behandling hos Eurodent besto av mye hodepine, smerter i munn, tenner og tannkjøtt. Men etter at behandlingen hos Eurodent var over her i Oslo, ble smertene borte. Dette var mer enn jeg noen gang kunne ha drømt om. I tillegg ble jeg ikke blakk av behandlingen hos Eurodent, noe jeg ville ha blitt hos en vanlig, norsk tannlege.

Tannlegereisen min til Budapest

Da turen til Budapest ble bestemt, var vi spente på hvordan mottakelse og behandling ville bli. Vi kunne lagt alle bekymringer igjen hjemme. Vi ble møtt på flyplassen av representanter fra Eurodent i Ungarn. Vi ble kjørt til hotellet etter en kort tur innom klinikken hvor behandlingen skulle skje. Et mer serviceminded personale, hyggelige tannleger, samt lyse og rene lokaler, skal du lete lenge etter. Jeg trivdes fra første stund. Jeg som pasient var personalets eneste sjef, og de kunne ikke fått gjort nok for at behandlingen skulle bli smertefri.

Jeg vil rose både personalet, og spesielt tannlegen som gjorde jobben med mine tenner, og gir tommelen opp for et veldig godt resultat!

Min anbefaling går til Eurodent

Her vil jeg si at når man snakker om tannbehandling i utlandet, så er Eurodent absolutt å anbefale. I mitt tilfelle ble turen til Budapest et vellykket valg som har gjort min hverdag mye mer behagelig, uten smerter av noe slag og med tenner jeg nå kan være stolt av. Og ikke minst: Tannhygienen har forbedret seg 100 %.

Ta turen til Budapest hvis du vil oppleve storslåtte bygninger, teater, Donau samt byens lengste og tyngste bygning: Parlamentet. Denne bygning er det mest storslåtte jeg har opplevd. Over alt i rundtomliggende daler og skrenter finnes arkitektur du aldri har sett maken til hjemme. Eurodent er det tryggeste, beste og billigste alternativet for profesjonell og god tannbehandling i utlandet.»

Morten Hernæs, Trøgstad