21 06 66 68 Bestill time

Carl-Otto Rustad trengte omfattende tannbehandling, og reiste til Eurodents klinikk i Budapest etter anbefalinger fra bekjente.

– Jeg ble anbefalt å reise av bekjente som hadde vært i Budapest. De hadde brukt Eurodent og fortalte meg hvordan behandlingen ble gjennomført, kvaliteten på arbeidet og ikke minst hvor bra alt var tilrettelagt.

Carl-Otto fikk første konsultasjon og en behandlingsplan hjemme i Norge.

– Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente, men mitt håp var å fornye alt. Derfor var det en lettelse å få en plan som viste at dette var mulig. Det involverte både rotfyllinger, tanntrekkinger og implantater, samt alt nytt både oppe og nede. Jeg fulgte alle rådene jeg fikk, forteller han.

Smertefri tannlegebehandling

– Behandlingen ble fremstilt som om det var den enkleste sak i verden. Slik opplevde jeg det også, selv om jeg vet at det er komplisert kirurgi, kompliserte tilpasninger og masse arbeid som skal til. Gjennom hele prosessen var det lett å se at alle involverte var genuint opptatt av å levere et best mulig resultat. Det var alltid en hyggelig tone og aldri noe stress, men samtidig veldig effektivt.

Selv om Carl-Otto fikk utført omfattende behandling, var hele opplevelsen overraskende smertefri.

– Hvis jeg skulle valgt et slagord for klinikken, skulle det vært: «Det umulige gjør vi mens de venter, mirakler tar litt lengre tid.» Det de startet med hos meg, og det som ble resultatet, opplevde jeg som et mirakel. Jeg opplevde heller ikke at det tok lang tid. Bortsett fra ubehaget med masse vann i munnen fra vannboret opplevde jeg aldri noe smerte. Jeg tok allikevel en smertestillende tablett etter at implantatene var satt inn fordi kirurgen anbefalte det. Men var det nødvendig? Nei, jeg tror ikke det.

Carl-Otto følte han opplevde et mirakel under tannbehandlingen i Budapest.

– Det var spesielt da tannlege Xavér sa: «Vi er ferdige, du kan skylle». Idet jeg gikk ut av stolen og han sto ved vasken og vasket hendene sa han rolig halvt vendt mot meg: «Nå kan du pusse tennene på vanlig måte.» Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle oppleve.

En atmosfære av trygghet

Carl-Otto følte seg godt ivaretatt av alle ansatte på klinikken i Budapest.

– De var helt fantastiske. Blide, hyggelige og hjelpsomme. De har skapt en atmosfære av trygghet ved å samle all ekspertise på et sted. Jeg følte meg derfor meget godt ivaretatt.

Når man skal behandles på tannklinikken i Budapest, får man personale som følger en opp hele veien.

– Jeg brukte i underkant av to timer med Norwegian til Budapest. Allerede på flyplassen i Budapest startet følelsen av å være velkommen og bli tatt vare på. En fantastisk blid og hyggelig dame fra Eurodent som tar imot og kjører inn til sentrum og informerer samtidig om alt man ikke vet. Hun kjører dit man skal bo og har svingt forbi klinikken og pekt på hvor den er, og hvor alt annet er.

Betryggende med oppfølging

Når man velger behandling i Budapest, får man oppfølging ved sin nærmeste klinikk i Norge.

– Oppfølgingen er helt super. Det er betryggende å vite at man blir fulgt opp og kontrollert på en slik måte at man ikke trenger å bekymre seg for at noe kan gå galt.

Carl-Otto har allerede anbefalt tannbehandling i Budapest til alle, og det vil han fortsette med, avslutter han.