21 06 66 68 Bestill time
Thomas Fjære
Thomas Fjære fra Bergen.

Thomas Fjære fra Bergen hadde så dårlig tannhelse at han begynte å trekke seg bort fra folk. Han hadde ikke råd til tannbehandling, og løsningen ble å reise til utlandet. – Jeg var i ferd med å utvikle sosial angst på grunn av den dårlige tannhelsen min, men hadde ikke råd til å reparere tennene, forteller han. 

– Men så fikk jeg høre om tannbehandling i utlandet til halvparten av de norske prisene. Jeg googlet og sjekket nøye før jeg valgte Eurodent. De gir norske garantier. De har tannlegekontor i Bergen som sørger for oppfølgingen. De to tingene, sammen med de lave prisene, var avgjørende for mitt valg, forteller Thomas.

Deilig å bli fort ferdig

Forundersøkelsen i Bergen viste at Thomas trengte fire broer, et implantat med krone og tre rotfyllinger.

– Jeg fikk et prisoverslag og time til behandling i Budapest på samme tid som jeg hadde ferie. I løpet av tiden her i Budapest får jeg ordnet alt sammen. Det er deilig å være fort ferdig og slippe å gå og vente på nye tannlegetimer hele tiden, sier han. 

Thomas følte seg meget godt ivaretatt av tannlegen og det øvrige personalet hos Eurodent i Budapest. 

– Vi ble hentet på flyplassen. Jentene i resepsjonen på klinikken var hyggelige og hjelpsomme, det samme var tannlegen. De som jobber hos Eurodent kan det de driver med, enten de er tannleger, eller legger til rette for en god og trygg opplevelse for pasientene sine, forteller han.  

Thomas anbefaler Eurodent til alle som trenger tannbehandling til halv pris

– Jeg snakker av erfaring, sier han, for jeg har sittet mange timer i tannlegestolen hjemme i Norge og vet at Eurodent leverer minst like profesjonell tannbehandling som hjemme, avslutter Thomas.  

Kontakt din Eurodent-klinikk i dag, dersom du ønsker tannbehandling i Budapest. Ring vårt sentralbord nummer 45 26 88 00, og bli satt over til ønsket klinikk i OsloBergenTrondheim eller Alta.