Er de ansattes helse og velferd viktig for din bedrift? God tannhelse er avgjørende for den generelle helse og trivsel i arbeidshverdagen. En bedriftsavtale med oss kan bidra til å bedre helse og trivsel hos dine ansatte og redusere sykefravær. Dine ansatte sparer penger på nødvendig tannbehandling gjennom rabattene de får i en slik avtale.

Mange har gjort det allerede

Blant bedriftene som har tegnet firmaavtale med Eurodent er NorwegianThyssenKruppRosenborg Ballklubb, PatientSky AS, E. Halvorsen Elektro AS og senterkjeden Amfi..

Helse, miljø og sikkerhet

Interessen for fordelen med å fokusere på ansattes tannhelse øker stadig. Stadig fler ser på dette som en del av bedriftens HMS-arbeid. God tannhelse bedrer den generelle helsetilstanden og gir økt trivsel i hverdagen. Ansatte som trives med seg selv og arbeidet sitt er mer produktive og representerer bedriften på en bedre måte.

Fleksibilitet er viktig

Eurodent i Trondheim kan tilby din bedrift en bedriftsavtale som gir rabatter på tannbehandling og gode muligheter til å få tannlegetimer utenom arbeidstiden.

Bedriftens HMS profil

Vi anbefaler å synliggjøre bedriftens HMS-profil og omtanke for de ansatte,  ved å inngå en bedriftsavtale med oss.

Etablering av bedriftsavtale er gratis

En bedriftsavtale hos Eurodent er gratis å etablere og holde ved like. I tillegg til alle de andre rabattene vi gir, får din bedrifts ansatte 10 % rabatt på de allerede lave prisene ved klinikken vår i Budapest.

Slik går du fram for å etablere en bedriftsavtale med Eurodent

Ta en telefon til din nærmeste Eurodent tannklinikk og be om å få snakke med ansvarlig representant for bedriftsavtaler. Eurodents konsulent skreddersyr en bedriftsavtale som dekker din bedrifts behov.

Kontakt oss i dag på vårt sentralbordnummer 45 26 88 00 for å snakke om din bedriftsavtale, eller send oss en henvendelse her.