Hvis du mangler noen tenner etter hverandre i munnen, kan tannprotese være løsningen for deg. Tannproteser er en rimelig erstatning for både tenner- og tannkjøtt.

Pris for delprotese

Du vil spare flere tusen kroner sammenlignet med veiledende, gjennomsnittlig pris hos andre tannleger. Hos oss i Eurodent får du alltid den beste behandlingen til den laveste prisen.

Se gjerne oversikten over våre priser her

Bestill time for delprotese hos Eurodent Trondheim i dag.

Delprotese erstatter én eller flere tenner

Delprotese er en plate hvor det er påmontert kunstige tenner. Har du noen tenner igjen, kan delprotesen festes på de gjenværende tennene. Mangler du alle tennene er helprotese løsningen. Tidligere kalte man tannproteser for «gebiss». Disse festes ikke permanent, men kan tas ut og inn.

Delprotese

Sterke tannerstatninger

Tannprotesene er sterke nok til å tåle all slags tygging. Tennene lages av akryl, og tannkjøttet er laget av akryl som er farget rosa. De kan enten lages av hundre prosent akryl, eller ha en metallbase.

Et naturlig smil

Materialet på protesen tilpasses de fargene en naturlig munn og tenner har, slik at det ikke vil se unaturlig ut. Har du gjenværende tenner igjen som synes når du smiler, skanner vi tennene dine slik at protesen får samme fargen.

Eurodent har tannteknisk laboratorium

Eurodent har eget tanntekniske laboratorium i Budapest, der dyktige tannteknikere lager protesen din. Det tar rundt en uke fra den er bestilt til den er klar. Tannlegen din lærer deg hvordan du kan ta protesen inn og ut, og hva du må tenke på.