Røntgenbilde sinusløft

Hva er et sinusløft, og når er det nødvendig?

Hvis du ikke har nok høyde på kjevekammen til å få satt inn implantater, kan det være nødvendig med et sinusløft. Oralkirurgen bygger opp benet omkring kjevebihulen, slik at det blir sterkt nok til at implantatskruen vil sitte godt. En slik operasjon skjer vanligvis samtidig som innsetting av implantater.

God lokalbedøvelse, ingen smerter

Du får god lokalbedøvelse når du skal ha sinusløft, og vil ikke kjenne smerter. Oralkirurgen lager et snitt i tannkjøttet, slik at kjevebenet blir synlig. Deretter blir det laget en liten oval åpning som gir plass til en bit av ditt eget ben. Slik får du økt tykkelsen og styrken i kjevebenet ditt. Sinusløft utføres med flere forskjellige teknikker, avhengig av benbygningen i munnen din.

Bentransplantasjon rundt fortennene

Noen ganger er det nødvendig å bygge opp kjevebenet rundt fortennene, for at de skal bli rette og fine når de settes inn. Oralkirurgen bruker forskjellige teknikker, og velger alltid den løsningen som gir best resultat for deg.

Informasjon om bentransplantasjon

Oralkirurgen vår er klar til å gi deg all informasjon du trenger om bentransplantasjon og sinusløft.

Bestill time hos Eurodent i Trondheim her. Ønsker du å fortsette behandlingen i Budapest, kan vi planlegge dette under ditt første besøk.