Velkommen til Eurodent i Trondheim!

Behandling hos tannlege

Tannbehandling til gode priser!

Eurodent i Trondheim holder åpent mandag til torsdag fra 08:00-19.00. Fredag: 8:00 – 16:00. Telefonen er åpen lørdag fra 10:00 – 18:00. Ring oss på 73 49 17 77. for å bestille din tannlegetime i dag, eller bestill time i vårt skjema her.

Gamle og nye pasienter er hjertelig velkommen!

Eurodent i Trondheim utfører alt innen tannbehandling med det nyeste som finnes av utstyr. Våre tannleger har lang erfaring og solid utdanning og gir deg tannbehandlingen du trenger til en av markedets beste priser. Eurodent i Trondheim har åpent på dagtid og utenom normal arbeidstid.

Bli bedre kjent med våre ansatte her.

Eurodent i Trondheim tilbyr:

Vi kan tilby vanlige fyllinger, rotfylling, operasjon av visdomstenner, implantater, kroner og bro, eller en årlig tannrens og gjennomgang av tennene dine. Vi har moderne teknologi for bleking av tenner som gir deg et blendende hvitt smil på to timer. Eurodent i Trondheim gir deg alt innen tannbehandling!

Tannbehandling hos Eurodent i Budapest

Du kan spare mye penger ved å velge behandling hos spesialistene våre i Budapest. Vårt personell i Budapest tar vare på deg på alle måter under oppholdet. Eurodent er alene om å gi deg garanti og oppfølging i Norge, for tannbehandlingen du får i Budapest. Det gir deg tryggheten du skal ha som pasient.

Besøk nettsiden til Eurodent i Budapest her.

Eget tannteknisk laboratorium

Eurodent har sitt eget tanntekniske laboratorium, lokalisert ved klinikken vår i Budapest. Her jobber åtte tannteknikere, alle er høyt kvalifiserte og lager tenner med stor nøyaktighet og presisjon.

Eurodent sparer både tid og kostnader på å ha eget tannteknisk laboratorium, noe som kommer deg til gode som pasient.

Helfo-refusjon, også for tannbehandling i utlandet

Alle Eurodents tannleger og spesialister er godkjent for Helfo-refusjon. Det gjelder også spesialistene våre i Budapest. Vi fyller ut alle papirene for deg og sender det inn sammen med dokumentasjonen.

Bli bedre kjent med våre ansatte her eller bestill tannlegetime ved vår Trondheims klinikk her.