Hvis du mangler en eller flere tenner, kan fast bro være løsningen for deg. Du kan velge en treleddet bro, eller en hel bro. Tannlegen fester kroner på tennene på hver side av det åpne rommet der tenner mangler, og den nye porselens-tannen, eller tennene, settes inn mellom disse.

Pris på tannbro i Trondheim

Prisen på en metall-baser porselensbro hos Eurodent i Trondheim finner du her i vår prisliste. Du sparer mange tusen kroner sammenlignet med en privat norsk tannlege, og vi kan selvfølgelig tilby ulike måter for finansiering.

Forberedende behandling til fast tannbro

Når du trenger en porselensbro, slipes tennene på hver side av mellomrommet som skal erstattes med en ny tann. Broen festes i disse tennene, så det er viktig at de er friske og frie for hull. Hvis det mangler mye tannsubstans i tennene broen skal festes i, kan det bli nødvendig med en rotfylling før sliping.

Avstøpning

Når tennene dine er slipt og klargjort for tannbroen, vil tannlegen bruke en 3D shape skanner for å lage et nøyaktig bilde av hvordan broen skal se ut. Avstøpningen sendes til det tanntekniske laboratoriet vårt, som lager broen for deg.

Fast tannbro

Farge på tannbroen

Fargen på tannbroen må være så lik de andre tennene dine som mulig. Eurodent skanner tennene dine med et såkalt Cad-Cam, slik at tannteknikeren får et helt nøyaktig bilde av hvilken farge broen din skal ha. Du kan også velge fargen selv ut fra en fargeskala du får å sammenligne med.

Midlertidig tannbro mens tannteknikeren jobber

Mens du venter på den nye tannbroen din, vil tannlegen gi deg en midlertidig tannbro. Det går rundt en uke fra vi sender bestillingen, til den nye tannbroen er klar.

Broen festes med spesiallim

Det siste tannlegen gjør er å feste tannbroen. Den limes på med et spesiallim som er så sterkt at tannbroen blir som en naturlig del av tennene dine.

Slik tar du vare på tannbroen

Puss tennene dine nøye, men ikke så hardt at du skader tannkjøttet unødig. Bruk gjerne tanntråd mellom tennene, en mellomromsbørste eller tannpirkere. Skyll regelmessig med fluor eller munnskyllevann for å forebygge karies i dine egne tenner.

Se full prisliste for behandlinger ved Eurodent Trondheim her.

Tannbro til under halve prisen i Budapest

En storbyferie hvor du får tannbro til under halve prisen, kan være verdt å tenke på. Ved vår tannklinikk i Budapest får du tannbehandling av minst like god kvalitet som i Norge. Det tanntekniske laboratoriet vårt ligger vegg i vegg med klinikken, så tannbroen din blir klar på rekordtid.

Bestill din konsultasjon i dag og få et tilbud på tannbro!