Pris på tannkrone hos Eurodent i Trondheim

Prisen på en metallkeramisk tannkrone hos Eurodent i Trondheim er 5.192 kroner. Du sparer ca. 1.500 kroner sammenlignet med gjennomsnittsprisene hos andre tannleger. Bestill time i dag!

Restaurering av ødelagte tenner

Hvis du har en eller flere tenner som er knekt eller skadet, kan de bli like fine igjen med tannkroner.

Tennene dine blir som før med porselenskroner. I likhet med alle store tannbehandlinger hos Eurodent, sparer du mye penger ved å velge og dra til tannklinikken vår i Budapest.

Porselenskroner kan brukes i en bro, eller til å erstatte og bygge opp igjen enkelt-tenner.

Slik gjøres det når du skal ha en porselenskrone

Tannen din prepareres først med en lett sliping. Hvis bare roten er igjen, setter tannlegen på en stift som skal holde kronen på plass. Deretter tar vi en avstøpning av tannen din, og tar bilder av fargen på tennene ved siden av. Du kan selv bestemme fargen på den nye tannkronen ved hjelp av en fargeskala. Du får en midlertidig krone mens du venter på at tannteknikerne våre lager den nye kronen din. Til slutt får du satt kronen på plass.

Tannkrone i porselen

Er det smerter etter innsetting av tannkrone?

Porselenskroner blir satt inn under lokalbedøvelse. Etter at bedøvelsen går ut, er det normalt at du kjenner ubehag i de preparerte tennene noen dager. Dette kan du redusere ved å bruke reseptfrie smertestillende eller inflammasjonshemmende midler.

Nervene vil danne et nytt beskyttende lag som gjør at overfølsomheten forsvinner helt i løpet av 2-4 uker.

Du kan bruke porselensbroen 2-3 timer etter innsetting

For at bittet skal få venne seg til de nye tennene, anbefales det at du tygger forsiktig den første uken. På den måten forebygger du skade på porselenskronen.

Bestill time for å diskutere hvilken type krone som passer best for dine behov og ønsker.

Metallfri porselenskrone med Zirkonium

Metallfri tannkrone med Zirkonium, er det nyeste og mest moderne innen porselenskroner. Den er gjennomhvit og perfekt til estetisk tannbehandling. Dette er en moderne porselenskrone som tåler stor påkjenning, og gir deg nye, hvite tenner.

Zirkonium er et miljøvennlig materiale, og det er viktig både for at du ikke skal risikere metallallergier, og for miljøet rundt oss. Porselenskrone med zirkonium oppfyller disse kravene, samtidig som det er sterkt nok til å tåle påkjenningen av biting og tygging. 

Du har nå muligheten til å velge et materiale som er estetisk pent, sterkt, rent og miljøvennlig!

Gjennomskinnelighet

En porselenskrone med kjerne av Zirkonium er gjennomhvit. Det gjør zirkonium til det beste valget for deg som ønsker best mulig utseende på tennene dine.

Styrke

Zirkonium er et sterkt og holdbart materiale som gjør at du kan bruke tennene dine til alle tyggeoppgaver du er vant til, enten du skal bytte ut fortenner, hjørnetenner eller jeksler. Zirkonium brukes også hvis du skal ha en bro eller implantater.

Metallallergi

Zirkonium brukes mest til å reparere tenner som er godt synlige når du smiler. Hvis du har metallallergi kan du trygt bruke zirkonium.

Ren porselenskrone

Eurodent har kroner som er laget av ren porselen. De kan brukes til å sette utenpå fortenner som er misfarget, eller for å tette igjen gliper mellom tennene.

Porselenskrone uten sterk kjerne

Når kjernen i selve tannen din fremdeles er uskadet, er det ikke nødvendig at porselenskronen har en sterk kjerne. Rene porselenskroner brukes på steder i munnen hvor du ikke belaster tennene like hardt som for eksempel jekslene lenger bak i munnen.

Anvendelsesområder

Hvis du har fortenner eller hjørnetenner som trenger å repareres, er en ren porselenskrone det beste alternativet. Den er sterkere enn en skallfasett, og koster det samme.

Porselenskrone som er brent til metall

Det billigste alternativet for en pen og sterk restaurering når du har en ødelagt tann, er en porselenskrone som er brent til metall. Porselenskrone som er brent til metall er like sterk som en krone med Zirkonium, men inneholder metall. Kronen er laget av japansk Noritake-porselen eller Ivoclar, som er tysk porselen.

En porselenskrone som er brent til metall ser helt naturtro ut. Du kan kun se forskjell på en porselenskrone som er brent til metall og en vanlig tann, hvis du går helt inntil speilet i sterkt lys. Denne typen kroner er mest brukt til jeksler som ikke synes så godt når du smiler. Hvis du er spesielt nøye på det estetiske, anbefaler vi porselenskrone med zirkonium til fortenner og hjørnetenner.

Ring i dag for en uforpliktende prat om porselenskroner! Sentralbordnummer 45 26 88 00.