Rett og hvitt smil

Friske og fine tenner er viktig for egen velvære og trygghet i sosiale sammenhenger. 

Hvis tennene dine er blitt misfarget

Tennene våre blir hver dag utsatt for påvirkning av mange ulike stoffer gjennom alt vi spiser og drikker. Noen av disse stoffene kan gjøre at tennene blir gule eller misfarget. Da kan tannbleking være løsningen for deg. Eurodents tannpleiere bleker tennene dine på en trygg, komfortabel og profesjonell måte.

Tannbleking er tryggest og best å gjøre hos tannlegen

Blekemidler som er lovlig å selge over disk, er svakere i konsentrasjon enn det som brukes av profesjonelle. Bleking av tennene hos tannpleier, gir derfor langt bedre effekt. Det er både best og tryggest å la våre erfarne tannpleiere hjelpe deg.

Skallfasetter for rette og hvite tenner

Hvis du har gliper mellom fortennene, fortennene dine er skadet i emaljen, eller en fortann står skjevt, kan skallfasetter være løsningen. Det er lite sliping og tilpasning som er nødvendig, før skallfasettene kan limes på og gi deg et nytt smil.

Tannsmykke til festen

Om du ønsker deg et smil som skiller seg ut, kan et smykke på tannen være noe for deg. Du kan velge en diamant på en fortann, et fint gullsmykke, eller annet fra vårt sortiment av tannsmykker. Tannsmykket limes på ved hjelp av plast som herdes med en spesiell lampe. Det blir ingen merker på tennene når du tar bort igjen tannsmykket.

Bestill time hos Eurodent Trondheim idag!

Hør hva pasienter sier om behandling i Budapest med Eurodent: