Skadede tenner

Hos Eurodent får du god og omsorgsfull tannbehandling til markedets rimeligste priser. Våre tannleger er imøtekommende og hyggelige, i tillegg til at de har høy utdanning og lang erfaring. I tillegg til i Trondheim, har Eurodent klinikker i OsloBergen og Budapest.

Forundersøkelse

Når du kommer til oss for første gang, tar vi panorama røntgenbilder av tennene dine. Tilstanden på tennene dine blir kartlagt, og behandlingsbehovet blir fastsatt i en plan med en pris for hvert enkelt punkt i behandlingen.

Bestill time hos Eurodent i Trondheim i dag!

Disse tannbehandlingene utfører vi ved vår klinikk i Trondheim

Våre tannleger i Trondheim, Oslo, Bergen, Alta og Budapest er klare til å gi deg det beste av sin erfaring og ekspertise.

Her finner du Eurodents andre klinikker

Eurodent i Oslo er vårt hovedkontor hvor det meste av administrasjon og kundeservice er lokalisert. De svarer deg på alle spørsmål om din tannhelse. Adresse: Akersgata 16, like ved Stortinget.

Eurodent i Bergen er lokalisert i Strandgaten 6, over Svaneapoteket. Her jobber fire tannleger, en tannpleier, en spesialist i kjeveortopedi, en implantatprotetiker og to oral kirurger.

Eurodent i Budapest har en stor stab av høyt kvalifiserte spesialister. De har behandlet tusenvis av norske og andre europeiske pasienter til sammen. Eurodent i Budapest gir deg tannbehandling til under halve prisen av de norske.

Ikke sett tannhelsen din på vent! Bestill din time i dag!