Det arbeides i Eurodents tannteknisk laboratorium

Vårt tanntekniske laboratorium i Budapest har mange høyt utdannede tannteknikere og spesialister. De gir deg kroner og proteser av svært høy kvalitet.

Mange fordeler med eget tannteknisk laboratorium

Det mest vanlige er å sende bestillinger på kroner og proteser til eksterne tannteknikere. Eurodent har eget, fullt utstyrt laboratorium som ligger vegg i vegg med klinikken vår i Budapest. Ventetiden på nye tenner kortes ned, og kvaliteten og den personlig servicen, får du til reduserte priser.

Samarbeidet mellom tanntekniker og tannlege

Tannteknikerne og tannlegene våre samarbeider for å gi deg de beste, rekonstruerte tennene som er å få på markedet, enten du skal en ny krone, eller erstatte alle tennene dine i munnen.

Tannteknisk laboratorium

Den nye CAD/CAM teknologien

Laboratoriet vårt bruker digital CAD/CAM teknologien, som ut fra 3D bilder lager kroner og nye tenner av meget høy kvalitet med perfekt fargegjengivelse, på raskere tid enn de gamle, manuelle systemene. Den digitale skanneren gir høy presisjon på gjengivelse av tennene du skal ha.

Vi har det nyeste innen teknologi 

Tannteknikerne våre er stolte av å lage kroner, proteser og broer av høy kvalitet. Laboratoriet vårt har investert i all ny teknologi, inkludert et Giroform modelleringssystem fra Armann Girrbach som er det beste systemet på markedet.

Eurodent bruker nikkelfrie metaller i proteser, broer og kroner

Shera Alloy metaller er nikkelfrie og kjent for å være av ypperste kvalitet. Du trenger ikke å engste deg for metallallergier.

Bestill time hos Eurodent Trondheim i dag