Gratis All-on-4 konsultasjon frem til 31. mai - begrenset tilbud!

Hva er All-On-4?

All-on-4/6 implantatbehandling er behandling av en kjeve med ev. fjerning av gjenværende tenner og faste, nye tenner fire dager etter operasjon. Behandling med full implantatbro forutsetter CBCT-opptak med vurdering av kjevebenets volum av kirurg og ev. spesialistvurdering hos tannlege med refusjonsrett på implantatprotetikk. CBCT-opptak kan gjøres på tannklinikken vår og tar typisk 5-10 minutter. På bakgrunn av kliniske funn og radiologiske undersøkelser kan vi utarbeide et behandlingsforslag med alternativer. 

All-on-4/6 behandlingen sørger i de fleste tilfeller at du får faste tenner allerede dager etter operasjonen er gjort av vår kirurg. Med faste tenner menes det at du får en midlertidig tannerstatning, skrudd på implantatene. Den kan du ikke ta ut. Rundt 4-6 mnd etter operasjon og helningstid lager vi en endelig tannerstatning for langtidsbruk. Dette er et veilende informasjon om implantatbehandling med All-on-4/6.

Hva som eksakt gjelder for deg vil du få vite etter CBCT-opptak med vurdering av kirurg og refusjonsvurderingen.

Selve implantatbehandlingen er smertefri og svært lite traumatisk. Eurodents team og rammer rundt inngrepet sørger for at behandlingen blir en god opplevelse for pasienten, og ikke minst sluttresultatet!

Møt en av våre spesialister i oralkirurgi. Norbert Velich har innsatt over 10.000 tannimplantat og praktiserer All-on-4 protokollen.

All-on-4 er implantatbehandling i en kjeve med ev. fjerning av gjenværende tenner og påmontering av faste tenner innen fire dager etter operasjon. All-on-4 er et komplett tannimplantatsystem utviklet av den annerkjente tannlegen Paulo Malo som er egnet for de fleste tannløse kjever, også for de med redusert benvolum i kjeven. Selve behandlingen med innsetting av implantat er raskt og lite invasivt og vi gjennoppretter smilet og tyggefunksjon på meget kort tid.

Tannlege Norbert Velich

Følgende steg vil du forvente å møte før og etter en slik behandling

Steg 1:

Konsultasjon og behandlingsplanlegging med erfaren tannlege. Vi tar et CBCT-røntgen hvor kirurgen måler opp kjevebenets volum og planlegger optimal plassering av tannimplantat i lag med implantatprotetiker og tanntekniker på tannlegekontoret.

Steg 2:

Pre-operativ rens, samtale og forberedelse. Terapidiskusjon og ev. alternativer gjenomgås.

Steg 3:

Behandlingsdag med fjerning av ev. gjenværende tenner, umiddelbar innsetting av implantat og påmontering av nye, faste tenner. Disse tenner skal du bruke som en midlertidig tannerstatning i 4-6 mnd og er fastmontert. I helningstiden etter kirurgi fjerner vi sutur, foretar hygienekontroll og kontrollerer bittforhold.

Steg 4:

Ca. 4-6 mnd fra operasjon utarbeides langtids tannerstatning på implantat. Full frihet til å spise og smile!

All-on-4 tilbys også ved våre klinikker i BergenTrondheim og Budapest.

Møt våre tannleger, få et behandlingsforslag og få gratis konsultasjon!