Friske og fine tenner er viktig for selvtilliten og hvordan du føler deg når du smiler. Smilet er ofte også bestemmende for hvilket inntrykk andre mennesker får av oss. 

Når tennene dine er gulnet

Tennene våre kan bli gule av røyking og mange stoffer vi får i oss gjennom alt vi spiser og drikker. Eller de kan misfarges av andre grunner. Da er tannbleking løsningen på ditt problem. Våre tannpleiere har lang erfaring i tannbleking og bleker tennene dine på en trygg og god måte.

Se tannbleking i Bergen her. 

Tannbleking bør gjøres hos tannlegen

Kjemikaliene som brukes til tannbleking kan gi skader i tannkjøttet ditt hvis det kommer i kontakt med huden. Våre tannpleiere har utstyret og erfaringen som er nødvendig for at det ikke skal skje.

Rette og hvite tenner med skallfasetter

Hvis du ikke er fornøyd med hvordan fortennene dine ser ut, kan du rette på det med skallfasetter. Skallfasetter kan tette igjen gliper mellom fortenner, få en skjev fortann til å se rett ut, eller dekke over misfarging på en tann. Skallfasetter krever bare mindre sliping før de kan limes på og gi deg et nytt smil.

Se skallfasetter.

Tannsmykke i gull eller diamanter

Det nyeste innen kosmetisk tannbehandling er å sette smykker på tennene. Du kan få en diamant på en fortann, et gullsmykke du velger fra vårt sortiment, eller et smykke du har kjøpt selv. Tannsmykket limes på ved hjelp av plast som herdes. Det etterlater ingen merker på tannen når du tar det bort.

Se tannsmykke.

Hør hva pasienter sier om behandling i Budapest med Eurodent: