Hvis du mangler flere tenner, men har igjen noen som er friske, kan delprotese være en god løsning for deg. Vi hjelper deg med søknaden om Helfo-refusjon.

Hvis du mangler flere tenner, men har igjen noen som er friske, kan delprotese være en god løsning for deg. Et annet, mindre faglig begrep man bruker om denne formen for tannerstatning, er gebiss. Vi hjelper deg med søknaden om Helfo-refusjon.

Rimelig delprotese hos tannlege sentralt i Bergen

På denne siden finner du våre priser og kan se forskjellen på våre og prisen sammenlignet med gjennomsnittsprisene hos andre tannleger. Dette betyr at du sparer flere tusen kroner sammenlignet med veiledende pris hos norske tannleger. Hos Eurodent får du altså den beste behandlingen til den beste prisen. Vi kan selvfølgelig tilby ulike måter for finansiering.

Vi holder til sentralt i Bergen, i Strandgaten 6 over Svaneapoteket. Vi holder åpent fra 8:00 til 20:00 og har åpent lørdager.

Ring oss og bestill time for delprotese på sentralbordnummer 55 61 20 90.

Delprotese – en plate med kunstige tenner

Delprotese er en plate der de kunstige tennene er montert på platen. Den festes i munnen ved bruk av klips som holder den på plass.

Porselen

Tennene lages av akryl, og tannkjøttet er laget av akryl som er farget rosa. De kan enten lages av hundre prosent akryl, eller ha en metallbase. Hvis du har metallergi kan du få delprotese i porselen med zirkonium.

Bestill konsultasjon for å diskutere delprotese med din tannlege her.

Bestemme farge

Eurodent har moderne teknologi som skanner fargen på de andre tennene dine. Sammen med tannlegen din bestemmer du fargen på protesen ved hjelp av en fargeskala.

Eurodents tanntekniske laboratorium

Eurodent har eget tanntekniske laboratorium som produserer protesen din. Det vil gå omtrent en uke fra bestilling til den er klar til å settes inn. Tannlegen din vil lære deg hvordan du skal ta protesen inn og ut.