Bedriftsavtale hos Eurodent i Bergen gir dine ansatte meget gode betingelser på tannbehandling. En god tannhelse reduserer sykefraværet, og gode avtaler gjennom arbeidsgiver øker også trivselen på jobb.

Flere har gjort det allerede

Vi i Eurodent er stolt av å være med på laget til SK Brann,  og er en av deres samarbeidspartnere. Klubben er én av en rekke organisasjoner og bedrifter som benytter seg av en bedriftsavtale hos oss. Vi er også stolte sponsorer av Bergen Hockey Damer.

Andre bedrifter som benytter seg av Eurodents tjenester inkluderer NorwegianThyssenKrupp og Pasientsky AS.

Også alle medlemmer av Vestbo får gunstige priser hos oss, deriblant 10 % medlemsbonus på tannlegebehandling i Bergen og Budapest.

Ved å synliggjøres som en organisasjon med gode avtaler for deres ansatte og medlemmer, blir dere umiddelbart mer attraktive på markedet.  Ta vare på dine viktigste ressurser med en bedriftsavtale hos Eurodent!

Fleksible løsninger

Vi i Eurodent Bergen tilbyr bedriftsavtaler med rabatter på tannbehandling og mulighet til å få tannlegetimer utenfor arbeidstid. Dette gjør det enkelt å komme seg til tannlegen.

Slik etablerer du en bedriftsavtale

Kontakt oss i Eurodent Bergen og be om å få snakke med den som er ansvarlig for bedriftsavtaler. Basert på dine behov, lager vår konsulent en bedriftsavtale som på best mulig måte ivaretar dine ansatte. Bedriftsavtalen er gratis å etablere, og i tillegg til de andre rabattene vi gir, får dine ansatte også 10 % rabatt på prisene ved klinikken vår i Budapest.

Kontakt oss i dag på 55 61 20 90 for å tegne en bedriftsavtale for dine ansatte, eller send oss en henvendelse her