Eurodent gir deg tannbehandling av høy kvalitet til lave priser, i Strandgaten i Bergen sentrum. Se en oversikt over alle våre tannbehandlinger her.

Eurodent gir deg tannbehandling av høy kvalitet til lave priser. Våre hyggelige tannleger og spesialister i BergenOsloTrondheim og Budapest ønsker deg velkommen. Alle våre behandlere har solid utdannelse og årevis av erfaring.

I Bergen finner du oss i Strandgaten 6, i etasjen over Svaneapoteket. 

Du kan ringe oss på 55 61 20 90 og bestille time. 

Åpningstider Bergen:

Mandag til fredag: 08:00-20:00

Lørdag: 09:00-17:00

Forundersøkelse

Under ditt først besøk blir det tatt panorama røntgenbilde av munnen din med det nyeste som innen røntgenutstyr for tannleger. Tilstanden på tennene dine blir så nøye gjennomgått, før behandlingsbehovet ditt skrives inn i et skjema. 

Vi gir deg fastpris på hva de enkelte punkter vil koste. 

Tannbehandling hos Eurodent

Tannlegene våre i Bergen, Oslo, Trondheim, Alta og Budapest er klare til å hjelpe deg og gi av sin erfaring og ekspertise.

Våre tannklinikker i Norge og Budapest

Eurodent i Bergen ligger i Strandgaten 6, over Svaneapoteket. Her står et profesjonelt team bestående av to tannleger, en spesialist i kjeveortopedi og en oralkirurg klare til å ta i mot deg.

Eurodent i Oslo er vårt hovedkontor med ansvaret for all administrasjon og kundeservice. De svarer på spørsmål om behandling og andre ting som angår din tannhelse. Du finner oss i Akersgaten 16, vis a vis Stortinget.

Eurodent Trondheim finner du i Innherredsveien 2C, andre etasje. Vår nye tannklinikk ligger i moderne lokaler midt i Trondheim sentrum.

Hos Eurodent i Budapest møter du en stor stab av høyt kvalifiserte spesialister som har behandlet tusenvis av norske og andre europeiske pasienter til priser du bare kan drømme om her hjemme. 

Ring 55 61 20 90 og la oss gi den beste tannhelsen du kan få!