Eurodent tilbyr gjennomsiktig, avtagbar regulering for voksne i Bergen. Du får fine og rette tenner uten ubehag! Les mer om Invisalign her.

Invisalign lages av gjennomsiktige plastskinner som settes på tennene. Du slipper skruer og metall. Invisalign er bortimot usynlig, og vil rette på tennene dine nesten uten at du kjenner noen form for ubehag.

Tannregulering du kan ta av

Over fire millioner mennesker verden over har valgt Invisalign til å regulere tennene sine. Det er en nesten usynlig regulering som du kan ta av og på når du skal spise og pusse tennene. Slik får du rengjort tennene ordentlig hver dag og minsker risikoen for å få hull etter at tennene er ferdig regulert.  

Bestill time for Invisalign i Bergen her. 

Invisalign regulerer tennene dine 22 timer i døgnet

Invisaligns plastskinne skal sitte i munnen 22 timer i døgnet. Du skal sove med den om natten. Det er bare når du skal spise, og når du skal pusse tennene dine at du skal ta den ut. Den er meget enkel å ta av og på.

Ny skinne hver annenhver uke

Etterhvert som tennene dine reguleres og endrer seg, blir det behov for nye skinner med ny utforming. Invisalign skinnene skal byttes ut omtrent annenhver uke til tennene dine har fått den ønskede plasseringen.

Avansert 3D teknologi

Kjeveortopeden vår bruker 3D datateknologi for å planlegge behandlingsforløpet. 3D-fremstillingen vil vise tennene dine før, under og etter reguleringen. Det er ved hjelp av dette programmet kjeveortopeden kan finne ut hvordan hver enkelt skinne må være utformet.

Behandlingstid som med vanlig tannregulering

Tiden det tar å regulere tennene dine med Invisalign er den samme som for vanlig tannregulering. Det vil si fra 9 – 18 måneder, avhengig av hvor omfattende og komplisert behandlingsbehovet ditt er.

Det er ingenting å nøle med! 

Bestill din konsultasjon hos vår kjeveortoped og få behandlingsplan og fastpristilbud! 

Telefonnummer: 55 61 20 90