Vi tilbyr alle typer tannbehandlinger til gunstige priser i Strandgaten i Bergen. Vi holder kveldsåpent og har åpent lørdager. Ring oss på 55 61 20 90.

Vi tilbyr tannbehandling til gode priser!

Vi holder åpent mandag til fredag fra 08.00-20.00.

Lørdag fra 09.00-17.00

Ring oss på 55 61 20 90 for å bestille tannlegetime i Bergen, vi holder kveldsåpent og har åpent på lørdager.

Eurodent i Bergen har adresse Strandgaten 6, i etasjen over Svaneapoteket.

Bestill din tannlegetime hos Eurodent i Bergen her. 

Gamle og nye pasienter er velkommen!

Eurodent i Bergen har adresse Strandgaten 6, i etasjen over Svaneapoteket. Her får du gjort alt av tannbehandling med det mest moderne som finnes av utstyr. Våre tannleger har lang erfaring og høy utdanning, og står klare til å gi deg tannbehandling til en av markedets beste priser.

Behandlingstilbud

Hos oss kan du få vanlige fyllinger, rotfylling, operasjon av visdomstenner, implantater, kroner og tannbruer, eller en årlig gjennomgang og rens av tennene dine. Vi har moderne teknologi for bleking av tenner som kan gi deg et nytt smil.  Har du kanskje lyst til å pynte en tann med en diamant? Eurodent i Bergen kan bistå med alt tennene dine måtte ønske!

Vår stab ved Eurodent i Bergen

Vi har fem erfarne tannleger, to spesialister i oralkirurgi, en tannlege med godkjenning for implantat-protetikk, en kjeveortoped og en tannpleier. De tar i mot deg og gir deg tannbehandlingen du trenger når det passer for deg. Bli bedre kjent med våre ansatte her.

Tannlegereise til Budapest

Du kan spare mange tusen kroner på å velge behandling hos tannspesialistene våre i Budapest. Eurodent i Bergen organiserer reisen, bestiller hotellrom, timeavtaler hos tannlegen, og setter deg i kontakt med norsktalende koordinator som ivaretar alle dine behov mens du er der. For at du skal være helt trygg som pasient, gir vi deg garanti og oppfølging hjemme i Norge.

Tannteknisk laboratorium

Eurodent har eget tannteknisk laboratorium. Her jobber våre tannteknikere, kjent for å være høyt kvalifiserte teknikere  med stor nøyaktighet.

Dette sparer både tid og kostnader som kommer deg til gode som pasient.

Helfo-refusjon

Alle Eurodents tannleger og spesialister i Norge og Budapest er godkjent for Helfo-refusjon. Tannlegen din fyller ut søknad som sendes inn sammen med dokumentasjon.

Ring og bestill din time i Bergen på telefon 55 61 20 90, eller bestill din time her!